1001 de idei pentru gradina ta

1001 de idei pentru gradina ta

Pret
87 RON
Pret per BUC
Include TVA 5%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 2.18 puncte

1001 de idei pentru gradina ta este perfecta daca ai nevoie de o sursa de informatii care sa iti calauzeasca munca in gradina.
1001 de idei pentru gradina ta te va ajuta sa economisesti timp si bani, cuprinzand multe secrete ale meseriei, sfaturi si solutii pentru remedierea lucrurilor care nu ti-au iesit bine, astfel incat sa poti depasi orice dificultati ale gradinaritului, sa stii cum sa scapi de daunatori si cum sa faci fata altor pericole.
Autoarea se ocupa de orice coltisor al gradinii si ai astfel posibilitatea sa obtii cele mai reusite flori, recolte sau amenajari decorative care se pot realiza pe terenul de care dispui.

In stoc
ID
7241849
Detalii
1001 de idei pentru gradina ta este perfecta daca aveti nevoie de o sursa de informatii care sa va calauzeasca munca in gradina. 1001 de idei pentru gradina ta va va ajuta sa economisiti timp si bani, cuprinzand multe secrete ale meseriei, sfaturi si solutii pentru remedierea lucrurilor care nu v-au iesit bine, astfel incat sa puteti depasi orice dificultati ale gradinaritului, sa stiti cum sa scapati de daunatori si cum sa faceti fata altor pericole. Autoarea se ocupa de orice coltisor al gradinii ? aveti astfel posibilitatea sa obtineti cele mai reusite flori, recolte sau amenajari decorative care se pot realiza pe terenul de care dispuneti dumneavoastra.
Caracteristici
Caracteristici
AutorPippa Greenwood
Numar Pagini256
Ilustratda
Anul aparitiei2009
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close