Aspersor AQUACONTOUR AUTOMATIC suprafete mari Aspersor AQUACONTOUR AUTOMATIC suprafete mari Aspersor AQUACONTOUR AUTOMATIC suprafete mari Aspersor AQUACONTOUR AUTOMATIC suprafete mari Aspersor AQUACONTOUR AUTOMATIC suprafete mari

Aspersor AQUACONTOUR AUTOMATIC suprafete mari

Pret
1.000 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 25 puncte

Gradina dumneavoastra nu este patrata sau circulara, iar dumneavoastra doriti sa o irigati comod?

Schimbarea revolutionara de pe piata aspersoarelor telescopice va ofera cea mai usoara modalitate pentru o gradina perfecta: aspersorul AquaContour telescopic automat pentru irigarea suprafetelor mari GARDENA iriga pe termen lung, economiseste apa si acopera un contur programat al gradinii de pana la 350 mp.

Acest lucru este posibil deoarece suprafata poate fi udata cu precizie prin intermediul a maxim 50 de puncte-cheie de contur, programabile, cu raze diferite.

Programarea este usoara si simpla. Indiferent daca distanta dintre aspersor si marginea gazonului este mai mare sau mai mica, raza de actiune poate fi reglata diferit, de la 2,5 la 9 m, apa avand presiunea de 2 bari, si poate fi permanent programata in concordanta.

Cu o presiune a apei de 4 bari, intervalele de actiune sunt intre 4 si 10,5 m. Sectorul de udare poate fi reglat intre 25 si 360 grade.

Randul de duze setate cu precizie asigura irigarea uniforma a gazonului, iar celula solara de putere mare cu baterie Li-ion permite furnizarea de durata cu energie, fara baterii.

Datorita valvei de golire, aspersorul AquaContour telescopic automat pentru irigarea suprafetelor mari GARDENA este protejat impotriva inghetului.

Conectarea se face prin intermediul unui filet de conectare de 3/4".

In stoc
ID
01559-29
Detalii
Gradina dumneavoastra nu este patrata sau circulara, iar dumneavoastra doriti sa o irigati comod? Schimbarea revolutionara de pe piata aspersoarelor telescopice va ofera cea mai usoara modalitate pentru o gradina perfecta: aspersorul AquaContour telescopic automat pentru irigarea suprafetelor mari GARDENA iriga pe termen lung, economiseste apa si acopera un contur programat al gradinii de pana la 350 mp. Acest lucru este posibil deoarece suprafata poate fi udata cu precizie prin intermediul a maxim 50 de puncte-cheie de contur, programabile, cu raze diferite. Programarea este usoara si simpla. Indiferent daca distanta dintre aspersor si marginea gazonului este mai mare sau mai mica, raza de actiune poate fi reglata diferit, de la 2,5 la 9 m, apa avand presiunea de 2 bari, si poate fi permanent programata in concordanta. Cu o presiune a apei de 4 bari, intervalele de actiune sunt intre 4 si 10,5 m. Sectorul de udare poate fi reglat intre 25 si 360 grade. Randul de duze setate cu precizie asigura irigarea uniforma a gazonului, iar celula solara de putere mare cu baterie Li-ion permite furnizarea de durata cu energie, fara baterii. Datorita valvei de golire, aspersorul AquaContour telescopic automat pentru irigarea suprafetelor mari GARDENA este protejat impotriva inghetului. Conectarea se face prin intermediul unui filet de conectare de 3/4".
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)2,91
Presiune max. (bar)4
Debit max. (L/min)13,3
Arie acoperita (m²)350
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Diametru de absorbtie (mm)19
Temperatura maxima (°C)60
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close