Ulei DINAMIC GARDEN 2T

Pret
30 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 0.75 puncte

Uleiul de motor MOL Dynamic Garden 2T este un produs de top, recomandat pentru lubrifierea eficienta, de lunga durata, a tuturor motoarelor in 2 timpi, cu sau fara catalizator, atat in cazul ungerii asigurate de amestecarea uleiului in benzina, cat si la ungerea prin injectie de ulei (autolube), acolo unde Cartea Tehnica a utilajului recomanda utilizarea unui ulei cu nivelul de performanta mentionat, sau mai scazut.

Este recomandat in mod deosebit pentru lubrifierea motoarelor in doi timpi ale urmatoarelor tipuri de utilaje: Tractorase pentru tuns iarba si pentru prasit, aparate de stropit, cositoare, utilaje de curatat zapada, generatoare de curent, fierastraie manuale, etc. Acest ulei protejeaza motorul de uzura cauzata de sarcini intensive si de depunerile ce apar la temperaturi inalte, reducand semnificativ emisia de noxe.

MOL Dynamic Garden 2T este un produs obtinut din uleiuri de baza cu o rafinare avansata si un pachet complex de aditivare, de calitate superioara. In plus, uleiul contine si un component sintetic ce asigura reducerea emisiei de fum. Pentru realizarea unei amestecari perfecte cu benzina, produsul livrat contine un presolvent, indeplinind si cerintele impuse de sistemele de ungere prin injectie. Produsul a fost supus testarilor in fabrica si s-a demonstrat faptul ca asigura protectie mai mare motorului decat produsele similare existente pe piata. Este recomandar in mod special pentru lubrifierea echipamentelor in doi timpi de tip MTD, Stihl, Husqvarna.

Produsul este comercializat cu recomandarea MTD Hungaria Kft.

Clasa de vascozitate: 30 / 40
Nivele de performanta: API TC+ , JASO FC
Aprobari: CEC TSC-3, ISO-L-EGD
Vascozitate la 100 gradeC [mm2/s]: 8,1
Vascozitate la 40 gradeC [mm2/s]: 48
Densitate la 15 gradeC [g/cm3]: 0,866
Punct de curgere gradeC: -27

In stoc
ID
DG2T01
Detalii

Uleiul de motor pentru utilajele de gradinarit este un produs de mare performanta, destinat lubrefierii motoarelor in doi timpi, cu ungere in amestec sau prin injectie. Uleiul este cel mai bine folosit pentru motoarele masinilor de gradinarit mici (stropitoare, fierastraie mecanice, sau cele de tuns iarba). Uleiul oferit de Gardenpedia protejeaza motorul impotriva uzurii cauzate de sarcina intensiva, precum si de depunerile care se pot forma la temperaturi ridicate. De asemenea, acest ulei reduce si emisia de fum, datorita calitatii exceptionale de care da dovada. Pentru a se asigura amestecul corespunzator cu combustibilul, acest ulei contine si un presolvent.


Clasa de vascozitate: 30 / 40
Nivele de performanta: API TC+ , JASO FC
Aprobari: CEC TSC-3, ISO-L-EGD
Vascozitate la 100 gradeC [mm2/s]: 8,1
Vascozitate la 40 gradeC [mm2/s]: 48
Densitate la 15 gradeC [g/cm3]: 0,866
Punct de curgere gradeC: -27

 

Caracteristici
Caracteristici
Volum rezervor (L)0.6
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close