Electrofierastrau ECS 18/35

Electrofierastrau ECS 18/35 EU

Pret
461 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 11.53 puncte

Ferastrau cu lant electric de inalta performanta. Este un echipament ideal pentru toate tipurile de munca taiere in jurul casei.
Aceasta include tunderea copacilor si taierea pomilor fructiferi, construirea unui foisor in gradina si taierea lemnelor de foc mici si ramuri.
Maner acoperit partial cu cauciuc, ergonomic construit, un motor cu carcasa din fibra de sticla intarita cu un plastic subtire.

In stoc
ID
41AZ041 678
Detalii

Fierastraul electric cu lant este ideal pentru toate tipurile de taiere din jurul casei, inclusiv pentru tunderea copacilor, taierea pomilor fructiferi sau construirea unui foisor. Manerul, ergonomic, este acoperit partial de cauciuc rezistent si are in dotare motorulo cu carcasa din fibra de sticla, intarita cu un plastic subtire. Turatia motorului este de 7600rpm, puterea 1800W, iar lungimea lamei fierastraului este de 35cm. Garantia acestui produs este de doi ani.

 

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)4
Putere (W)1800
Turatie motor (rpm)7600
Lungimea lamei (cm)35
Viteza lantului (m/s)13,5
Volum rezervor ulei (L)0,2
Nivel zgomot (DB(A))109
Garantie2 ani
Tara de provenientaChina
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close