Seminte Pepene galben DELIZIA F1 hibrid

Pret
9 RON
Pret per BUC
Include TVA 9%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 0.23 puncte
Semintele de pepene galben Delizia F1 se pot planta in pepiniera, in sera sau direct in gradina. Pepenele galben Delizia F1 este un soi timpuriu, ce prefera zonele cu mult soare si cu temperaturi intre 20 si 30 grade. Se sadesc in lunile Februarie-Martie si se rasadesc in Aprilie-Mai. Pentru gradina se planteaza in lunile Aprilie-Mai. Are o perioada de vegetatie de aproximativ 80 de zile, iar fructele sunt rotund-ovale, cu pulpa portocalie si coaja galben-verzuie. Se recolteaza in lunile Iunie-August.
In stoc
ID
E0133
Detalii

Semintele de pepene galben Delizia F1 se pot planta in pepiniera, in sera sau direct in gradina. Pepenele galben Delizia F1 este un soi timpuriu, ce prefera zonele cu mult soare si cu temperaturi intre 20 si 30 grade.

Se sadesc in lunile Februarie-Martie si se rasadesc in Aprilie-Mai. Pentru gradina se planteaza in lunile Aprilie-Mai. Semintele au o perioada de vegetatie de aproximativ 80 de zile, iar fructele sunt rotund-ovale, cu pulpa portocalie si coaja galben-verzuie. Se recolteaza in lunile Iunie-August.

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)1 g
Tara de provenientaItalia
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close