Marul - cultivare si retete culinare

Pret
38 RON
Pret per BUC
Include TVA 5%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 0.95 puncte

Marul - cultivare si retete culinare - Cuprins:

Introducere
Marul - prezentare generala
Istoria marului
Descrierea botanica a marului
Cultivarea marului si regiuni de cultivare din tara noastra
Cele mai cunoscute soiuri de mere
Golden Delicious
Idared
Ionagold
Mutsu
Rambour d ete
Summered (mar de vara)
Royal Gala
Starking Delicious
Mar savuros de vara
Rozmarin de Paste
Mar tiganesc
Soiuri de mere romanesti
Aromat de vara
Prima
Frumos de Voinesti
Ardelean
Delicios de Voinesti
Auriu de Bistrita
Generos
Florina
Starkinson
Wagener premiat
Beneficiile merelor: mineralele si vitaminele
Retete si terapii cu mere si otet de mere
Marul si sanatatea
Marul si ingrijirea pielii
Sfaturi pentru achizitionarea si utilizarea merelor
Retete cu mere
Salate, aperitive
Sandvisuri, aperitive tartinabile
Supe
Preparate din carne de pasare
Preparate din carne de porc
Preparate din carne de iepure, vita si vanat
Preparate din peste
Garnituri, sosuri si preparate cu legume
Fursecuri, briose muffins
Strudele, clatite, prajituri servite calde
Lipii, placinte
Torturi
Deserturi, racoritoare
Indexul alfabetic al retetelor

Fara sa exageram, putem afirma ca marul este fructul care insoteste istoria omenirii, el aparand in numeroase legende si opere de arta. In Europa marul creste aproape peste tot, fiind cultivat de secole, fructul sau fiind un aliment cunoscut si indragit de toata lumea.
Acest fruct exista in mii de soiuri, este delicios si aspectuos in diverse mancaruri si are efecte terapeutice recunoscute si apreciate.
In aceasta carte sunt prezentate pe larg toate beneficiile acestor fructe atat de indragite. In introducere veti afla date despre istoricul marului, aspecte legate de cultivarea acestei plante, descrierea principalelor soiuri, efectele terapeutice ale merelor si domeniile lor de utilizare.
Partea a doua cuprinde o colectie de retete culinare cu marul in prim-plan, incepand de la salate gustoase, supe, preparate din carne si peste si incheind cu prajituri savuroase cu mere.

In stoc
ID
8527390
Detalii

Marul - cultivare si retete culinare - Cuprins:

Introducere
Marul - prezentare generala
Istoria marului
Descrierea botanica a marului
Cultivarea marului si regiuni de cultivare din tara noastra
Cele mai cunoscute soiuri de mere
Golden Delicious
Idared
Ionagold
Mutsu
Rambour d ete
Summered (mar de vara)
Royal Gala
Starking Delicious
Mar savuros de vara
Rozmarin de Paste
Mar tiganesc
Soiuri de mere romanesti
Aromat de vara
Prima
Frumos de Voinesti
Ardelean
Delicios de Voinesti
Auriu de Bistrita
Generos
Florina
Starkinson
Wagener premiat
Beneficiile merelor: mineralele si vitaminele
Retete si terapii cu mere si otet de mere
Marul si sanatatea
Marul si ingrijirea pielii
Sfaturi pentru achizitionarea si utilizarea merelor
Retete cu mere
Salate, aperitive
Sandvisuri, aperitive tartinabile
Supe
Preparate din carne de pasare
Preparate din carne de porc
Preparate din carne de iepure, vita si vanat
Preparate din peste
Garnituri, sosuri si preparate cu legume
Fursecuri, briose muffins
Strudele, clatite, prajituri servite calde
Lipii, placinte
Torturi
Deserturi, racoritoare
Indexul alfabetic al retetelor

Fara sa exageram, putem afirma ca marul este fructul care insoteste istoria omenirii, el aparand in numeroase legende si opere de arta. In Europa marul creste aproape peste tot, fiind cultivat de secole, fructul sau fiind un aliment cunoscut si indragit de toata lumea.
Acest fruct exista in mii de soiuri, este delicios si aspectuos in diverse mancaruri si are efecte terapeutice recunoscute si apreciate.
In aceasta carte sunt prezentate pe larg toate beneficiile acestor fructe atat de indragite. In introducere veti afla date despre istoricul marului, aspecte legate de cultivarea acestei plante, descrierea principalelor soiuri, efectele terapeutice ale merelor si domeniile lor de utilizare.
Partea a doua cuprinde o colectie de retete culinare cu marul in prim-plan, incepand de la salate gustoase, supe, preparate din carne si peste si incheind cu prajituri savuroase cu mere.

Caracteristici
Caracteristici
AutorEisenstock Ildiko
Numar Pagini160
Ilustratda
Anul aparitiei2014
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close