Micro aspersor 6 jeturi

Pret
20 RON
Pret per SET
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 0.5 puncte

Duza cu 6 modele de pulverizare GARDENA, ca parte a sistemului de micropicurare Micro-Drip GARDENA, este perfecta pentru irigarea flexibila.

Datorita butonului rotativ, modelul dorit poate fi selectat cu usurinta.

Modelele posibile sunt: 90 grade, 180 grade, 270 grade, 360 grade, dungi si dungi finale. Pentru o si mai mare flexibilitate, raza poate fi controlata separat.

Cu ajutorul conductei de extensie (nr. articol 1377-20), duza poate fi extinsa astfel incat chiar si cele mai inalte plante sa fie irigate optim.

Sunt incluse doua duze.

In stoc
ID
01396-29
Detalii
Duza cu 6 modele de pulverizare GARDENA, ca parte a sistemului de micropicurare Micro-Drip GARDENA, este perfecta pentru irigarea flexibila. Datorita butonului rotativ, modelul dorit poate fi selectat cu usurinta. Modelele posibile sunt: 90 grade, 180 grade, 270 grade, 360 grade, dungi si dungi finale. Pentru o si mai mare flexibilitate, raza poate fi controlata separat. Cu ajutorul conductei de extensie (nr. articol 1377-20), duza poate fi extinsa astfel incat chiar si cele mai inalte plante sa fie irigate optim. Sunt incluse doua duze.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,02
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Componenta set livrare standard2 bucati
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close