Programator udare modular 4040

Programator modular 4040, maxim 12 zone, 24V, montaj exterior

Pret
550 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 13.75 puncte

Sistemul de control al irigarii Comfort 4040 Modular GARDENA serveste la controlul automat al sistemelor de irigare mai mari, de obicei sisteme de irigare telescopice, cum ar fi sistemul de aspersoare GARDENA.

Sistemul de control al irigarii Comfort 4040 Modular este ideal pentru cazurile in care cantitatea de apa este insuficienta pentru functionarea simultana a intregului sistem care, de obicei, este alcatuit din mai multe sisteme de irigare.

De asemenea, tinand cont de cerintele de apa variate ale plantelor individuale, sistemul de control 4040 Modular controleaza intervalele individuale de udare pentru fiecare canal si, prin urmare, permite irigarea individuala optima.

Sistemul de control al irigarii Comfort 4040 Modular este conceput pentru conectarea a patru electrovalve de irigare de 24 V (nr. articol 1278-20) si poate fi extins cu ajutorul modulului de expansiune Comfort 2040 (nr. articol 1277-20) pana la 12 electrovalve.

Pentru programarea unei irigari extrem de flexibile. Pot fi salvate pana la patru programe pentru fiecare electrovalva. Zilele si ciclurile de irigare pot fi selectate liber.

Durata de irigare poate fi setata intre un minut si 4 h 59 min si, de asemenea, poate fi reglata central de la 0 la 200 %. Daca irigarea trebuie pornita imediat, poate fi activata si manual.

Programarea contine instructiuni pentru utilizator si, prin urmare, este extrem de usoara.

Prin intermediul canalului principal, sistemul de control al pompei GARDENA (nr. articol 1273-20) poate fi conectat, iar pompa poate fi controlata ca sursa de apa alternativa.

Practic: sistemul de control al irigarii Comfort 4040 Modular GARDENA poate fi utilizat in interior si in exterior si are o conexiune de alimentare de 230 V.

Pentru asigurarea in permanenta a unei functionari fiabile si sigure a sistemului de control al irigarii, poate fi utilizata o baterie alcalina de 9 V pentru protectia la caderi de tensiune (bateria nu este inclusa).

Daca se doreste acest lucru, pentru o functionare economica pot fi instalati senzori GARDENA de ploaie sau de umezeala a solului.

In stoc
ID
01276-27
Detalii
Sistemul de control al irigarii Comfort 4040 Modular GARDENA serveste la controlul automat al sistemelor de irigare mai mari, de obicei sisteme de irigare telescopice, cum ar fi sistemul de aspersoare GARDENA. Sistemul de control al irigarii Comfort 4040 Modular este ideal pentru cazurile in care cantitatea de apa este insuficienta pentru functionarea simultana a intregului sistem care, de obicei, este alcatuit din mai multe sisteme de irigare. De asemenea, tinand cont de cerintele de apa variate ale plantelor individuale, sistemul de control 4040 Modular controleaza intervalele individuale de udare pentru fiecare canal si, prin urmare, permite irigarea individuala optima. Sistemul de control al irigarii Comfort 4040 Modular este conceput pentru conectarea a patru electrovalve de irigare de 24 V (nr. articol 1278-20) si poate fi extins cu ajutorul modulului de expansiune Comfort 2040 (nr. articol 1277-20) pana la 12 electrovalve. Pentru programarea unei irigari extrem de flexibile. Pot fi salvate pana la patru programe pentru fiecare electrovalva. Zilele si ciclurile de irigare pot fi selectate liber. Durata de irigare poate fi setata intre un minut si 4 h 59 min si, de asemenea, poate fi reglata central de la 0 la 200 %. Daca irigarea trebuie pornita imediat, poate fi activata si manual. Programarea contine instructiuni pentru utilizator si, prin urmare, este extrem de usoara. Prin intermediul canalului principal, sistemul de control al pompei GARDENA (nr. articol 1273-20) poate fi conectat, iar pompa poate fi controlata ca sursa de apa alternativa. Practic: sistemul de control al irigarii Comfort 4040 Modular GARDENA poate fi utilizat in interior si in exterior si are o conexiune de alimentare de 230 V. Pentru asigurarea in permanenta a unei functionari fiabile si sigure a sistemului de control al irigarii, poate fi utilizata o baterie alcalina de 9 V pentru protectia la caderi de tensiune (bateria nu este inclusa). Daca se doreste acest lucru, pentru o functionare economica pot fi instalati senzori GARDENA de ploaie sau de umezeala a solului.
Caracteristici
Caracteristici
Putere (W)24 V
Timp de functionare 1 - 240 min
Garantie2 ani
Tara de provenientaGermania
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close