Programator udat C 1030 PLUS

Programator udat C 1030 PLUS

Pret
429 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 10.73 puncte

Programatorul de apa C 1030 plus GARDENA este atasat la robinet si controleaza irigarea automata a gradinii dumneavoastra, de exemplu aspersoarele, un sistem de microirigare cum este Micro-Drip-System sau sistemul de aspersoare GARDENA.

Programarea numarului de irigari este usoara: Unitatea de operare cu afisajul mare si clar poate fi indepartata, pentru o programare mai usoara.

Afisajul explica limpede ordinea in care trebuie realizate etapele programului.

Cu ajutorul butonului rotativ mare, usor de utilizat, data dorita poate fi reglata rapid.

Pot fi selectate zilnic pana la trei intervale de irigare, cu o durata individuala de la un minut la 7 ore si 59 de minute.

Flexibilitate suplimentara: zilele dorite de irigare se pot selecta dupa dorinta.

Pentru functionare cu economie de apa, poate fi conectat un senzor de ploaie sau un senzor de umiditate a solului GARDENA.

De asemenea, este posibila o irigare controlata exclusiv pe baza de senzor, prin intermediul senzorului de umiditate a solului.

Pentru functionarea programatorului de apa C 1030 plus GARDENA, este necesara o baterie alcalina de 9 V (nu este inclusa).

Acest fapt asigura functionarea sigura pentru aproximativ un an.

Afisajul integrat pentru baterie descarcata indica momentul cand aceasta trebuie inlocuita.

In stoc
ID
01862-29
Detalii
Programatorul de apa C 1030 plus GARDENA este atasat la robinet si controleaza irigarea automata a gradinii dumneavoastra, de exemplu aspersoarele, un sistem de microirigare cum este Micro-Drip-System sau sistemul de aspersoare GARDENA. Programarea numarului de irigari este usoara: Unitatea de operare cu afisajul mare si clar poate fi indepartata, pentru o programare mai usoara. Afisajul explica limpede ordinea in care trebuie realizate etapele programului. Cu ajutorul butonului rotativ mare, usor de utilizat, data dorita poate fi reglata rapid. Pot fi selectate zilnic pana la trei intervale de irigare, cu o durata individuala de la un minut la 7 ore si 59 de minute. Flexibilitate suplimentara: zilele dorite de irigare se pot selecta dupa dorinta. Pentru functionare cu economie de apa, poate fi conectat un senzor de ploaie sau un senzor de umiditate a solului GARDENA. De asemenea, este posibila o irigare controlata exclusiv pe baza de senzor, prin intermediul senzorului de umiditate a solului. Pentru functionarea programatorului de apa C 1030 plus GARDENA, este necesara o baterie alcalina de 9 V (nu este inclusa). Acest fapt asigura functionarea sigura pentru aproximativ un an. Afisajul integrat pentru baterie descarcata indica momentul cand aceasta trebuie inlocuita.
Caracteristici
Caracteristici
Putere (W)9 V
Timp de functionare 1 - 479 min
Presiune max. (bar)12
Tara de provenientaGermania
Diametru de absortie (mm)26 - 33
Diametru de refulare (mm)26
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close