Programator udat FLEXCONTROL

Programator udat FLEXCONTROL

Pret
199 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 4.98 puncte

Programare flexibila a functiilor de baza cu buton rotativ. Prezentarea pe LCD a datelor. Durata de udare infinit ajustabila de la 1 min la 1 h 59 min, frecventa poate fi ajustata individual in functie de zilele saptaminii fiecare
a 2 a sau a 3 a zi pana la de 3 ori pe zi, timpul de pornire liber selectabil. Panou de control detasabil pentru programare usoara. Pot fi conectate fie sensorul de ploaie fie sensorul de umiditate a solului GARDENA.
Poate functiona aproximativ 1 an cu o baterie alkalina de 9 V (nu este inclusa). Cu functie pentru indicarea nivelului de incarcare a bateriei.

In stoc
ID
01883-20
Detalii
Programare flexibila a functiilor de baza cu buton rotativ. Prezentarea pe LCD a datelor. Durata de udare infinit ajustabila de la 1 min la 1 h 59 min, frecventa poate fi ajustata individual in functie de zilele saptaminii fiecare a 2 a sau a 3 a zi pana la de 3 ori pe zi, timpul de pornire liber selectabil. Panou de control detasabil pentru programare usoara. Pot fi conectate fie sensorul de ploaie fie sensorul de umiditate a solului GARDENA. Poate functiona aproximativ 1 an cu o baterie alkalina de 9 V (nu este inclusa). Cu functie pentru indicarea nivelului de incarcare a bateriei.
Caracteristici
Caracteristici
Putere (W)9 V
Timp de functionare 1 - 119 min
Presiune max. (bar)12
Tara de provenientaGermania
Diametru de absortie (mm)26 - 33
Diametru de refulare (mm)26
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close