Set foarfeca de margini de gazon si arbusti ACCU COMFORTCUT cu lame (8cm si 18cm)

Set foarfeca de margini de gazon si arbusti ACCU COMFORTCUT cu lame (8cm si 18cm)

Pret
449 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 11.23 puncte

Setul de foarfece pentru iarba si pentru arbusti cu acumulator ComfortCut GARDENA este un dispozitiv absolut pentru intreaga gradina.

Dotat cu doua lame diferite, foarfecele este ideal pentru taierea marginilor de gazon, pentru a da o forma si pentru tunderea arbustilor buxus si pentru taierea tufisurilor si a arbustilor.

Lamele pot fi schimbate fara unelte; acest lucru se poate face usor, rapid si sigur. Foarfecele de iarba poate fi transformat imediat in foarfece pentru arbusti.

Cu modelul Comfort, GARDENA confera o valoare speciala manevrarii placute. in functie de aplicatie, manerul Comfort poate fi inclinat si reglat optim la pozitia naturala a mainii.

Datorita bateriilor litiu-ion reincarcabile, de inalta performanta si usor de intretinut, este posibila efectuarea unei lucrari usoare si in forta.

Ecranul cu LED pentru nivelul de incarcare a bateriei ofera un control constant al timpului de actionare ramas si afiseaza intervalul de timp dupa care bateria trebuie reincarcata.

Lamele de calitate, care se pot schimba, sunt ascutite cu precizie si acoperite cu un strat neaderent.

Foarfecele pentru iarba si pentru arbusti cu acumulator include un incarcator de baterie si o aparatoare de lama pentru o depozitare sigura.

Pentru taierea confortabila a marginilor de gazon fara sa va aplecati, se poate adauga foarfecelui un maner telescopic.

In stoc
ID
08897-20
Detalii

Foarfeca de gradina, cu acumulator, disponibila acum la set, pe site-ul Gardenpedia, este destinata taierii atat ierbii cat si arbustilor buxus si tufisurilor. Utilizarea facila a acesteia se realizeaza prin schimbarea lamei neaderente, care transforma imediat acesta foarfeca de iarba, in una pentru arbusti.
De asemenea, pentru un minim de efort si taierea impecabila a marginilor, foarfeca este echipata si cu un maner telescopic. si pentru ca lucrul in gradina sa fie placut, usor si confortabil, acest tip de foarfeca este echipat cu baterii reincarcabile, litiu-ion. De asemenea, ecranul cu LED permite afisarea timpului ramas de incarcare, precum si nivelul de incarcare al bateriei. Produsul include un incarcator pentru acumulatori, precum si o aparatoare de lama, pentru depozitarea sigura.

 

 

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)1,15
Putere (W)7,2 V
Capacitate acumulator1450 mAh
Timp de incarcare8 ore
Timp de functionare 90 min
Lungimea lamei (cm)18
Componenta set livrare standardFoarfeca Accu ComfortCut, 1 x lama de iarba si Buxus 8 cm, 1 x lama de arbusti 18 cm.
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close