Solutie anti-furnici

Pret
52 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 1.3 puncte
Solutia anti-furnici poate fi folosita in casa, pe terasa sau poteci. Modul de utilizare al solutiei pentru furnici: Pulverizati solutia anti-furnici Compo spray furnicilor de pe terase, la intrararile in musuroaie, in locurile de ascunzis ale furnicilor. Cea mai buna perioada de aplicare este dimineata sau seara cand furnicile se afla in interiorul cuibului. Pentru tratamente extensive sau foarte precise, capul de pulverizare se poate regla (aproximativ 10 presari ale manerului pentru 1 m liniar de ruta a furnicilor elibereaza 10 g de produs). Efectul produsului nu va aparea imediat, ci la cateva ore. Acest lucru garanteaza ca produsul este transportat in interiorul musuroiului in care accesul pentru a efectua tratamentul este oricum dificil. Deoarece substanta activa este inchisa in microcapsule de plastic, solutia pulverizata ramane activa si stabila pe o perioada de cateva saptamani, ceea ce confera produsului o actiune de protectie de durata. Cand se observa ca nu mai apar furnici, produsul va fi indepartat din zonele unde a fost aplicat cu un mop umed sau spalat cu jet de apa. Atentie! Se va folosi produsul numai cu respectarea recomandarilor de utilizare! Solutie contra insectelor gata de utilizare.
In stoc
ID
6465
Detalii

Solutia anti-furnici poate fi folosita in casa, pe terasa sau poteci.

Modul de utilizare al solutiei pentru furnici:

Pulverizati solutia anti-furnici Compo spray furnicilor de pe terase, la intrararile in musuroaie, in locurile de ascunzis ale furnicilor. Cea mai buna perioada de aplicare este dimineata sau seara cand furnicile se afla in interiorul cuibului. Pentru tratamente extensive sau foarte precise, capul de pulverizare se poate regla (aproximativ 10 presari ale manerului pentru 1 m liniar de ruta a furnicilor elibereaza 10 g de produs). Efectul produsului nu va aparea imediat, ci la cateva ore. Acest lucru garanteaza ca produsul este transportat in interiorul musuroiului in care accesul pentru a efectua tratamentul este oricum dificil. Deoarece substanta activa este inchisa in microcapsule de plastic, solutia pulverizata ramane activa si stabila pe o perioada de cateva saptamani, ceea ce confera produsului o actiune de protectie de durata. Cand se observa ca nu mai apar furnici, produsul va fi indepartat din zonele unde a fost aplicat cu un mop umed sau spalat cu jet de apa.


Atentie! Se va folosi produsul numai cu respectarea recomandarilor de utilizare!

Solutie contra insectelor gata de utilizare.

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,3
Tara de provenientaGermania
Substanta activa0,5 g/kg Lambda-Cyhalothrin
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close