Trimer electric Flexo Trim RT 1525 DA

Pret
237 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 5.93 puncte

Trimmerul electric cu fir pentru gazon Flexo Trim este echipat cu motor de 350W, are o latime de taiere de 25cm cu fir. Diametrul de taiere al acestui fir este de 1.3-1.5mm iar produsul este prevazut cu disc pentru protectia plantelor si reglaj pentru inaltimea de taiere, in patru puncte. Firul se elibereaza semiautomat, capul trimmerului este pivotant, manerul ajustabil telescopic cu 5 pozitii, pana la 80mm. De asemenea, produsul este echipat cu roata ajutatoare.

In stoc
ID
10152501-01
Detalii

Trimmerul electric cu fir pentru gazon Flexo Trim este echipat cu motor de 350W, are o latime de taiere de 25cm cu fir. Diametrul firului este de 1.3-1.5mm, iar produsul este prevazut cu disc pentru protectia plantelor si reglaj pentru inaltimea de taiere, in patru puncte. Firul se elibereaza semiautomat, capul trimmerului este pivotant, manerul ajustabil telescopic cu 5 pozitii, pana la 80mm. De asemenea, produsul este echipat cu roata ajutatoare.

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)2,1
Putere (W)350
Latime/lungime de lucru (cm)25
Disc protectie planteda
Diametru fir (mm)1,5
Reglarea inaltimii de taiere4 puncte
Maner telescopicda
Cap taiere / maner rotativda
Garantie2 ani
Tara de provenientaGermania
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close