Carucior metalic pentru furtun 60m

Carucior metalic pentru furtun 60m

Pret
329 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 8.23 puncte

Caruciorul metalic pentru furtun este extrem de robust, datorita materialelor si componentelor sale, in special datorita rolei metalice acoperite cu un strat antirugina.

Cu ajutorul manerului-manivela cu rotire libera, furtunul este usor de infasurat. Cadrul cu suport lat ii confera stabilitate sporita.

Caruciorul ramane fix chiar si atunci cand furtunul este tras cu mai multa forta.

Manerul de impingere poate fi ajustat la diverse inaltimi. Acest lucru permite ajustarea manerului si, prin urmare, a prizei, in functie de inaltimea utilizatorului.

Puteti sa deplasati confortabil caruciorul pentru furtun prin intreaga gradina. In acest scop, rotile profilate care aluneca usor sunt extrem de utile.

Manerul de impingere are priza confortabila, care protejeaza mainile. In acest fel, atingerea este mai placuta.

De asemenea, este pliabil. Acest lucru economiseste spatiul.

Un dispozitiv antipicurare incorporat previne scurgerea apei dupa utilizare sau in timpul transportului.

Nu se iroseste apa, iar pivnita, garajul sau sopronul raman uscate.

Rola cu furtun poate infasura pana la maxim 60 m de furtun cu diametru de 13 mm (1/2"), 50 m de furtun cu diametru de 15 mm (5/8") sau 35 m de furtun cu diametru de 19 mm (3/4").

Toate aceste aspecte fac caruciorul metalic pentru furtun GARDENA un ajutor robust pentru udat.

In stoc
ID
02681-20
Detalii
Caruciorul metalic pentru furtun este extrem de robust, datorita materialelor si componentelor sale, in special datorita rolei metalice acoperite cu un strat antirugina. Cu ajutorul manerului-manivela cu rotire libera, furtunul este usor de infasurat. Cadrul cu suport lat ii confera stabilitate sporita. Caruciorul ramane fix chiar si atunci cand furtunul este tras cu mai multa forta. Manerul de impingere poate fi ajustat la diverse inaltimi. Acest lucru permite ajustarea manerului si, prin urmare, a prizei, in functie de inaltimea utilizatorului. Puteti sa deplasati confortabil caruciorul pentru furtun prin intreaga gradina. In acest scop, rotile profilate care aluneca usor sunt extrem de utile. Manerul de impingere are priza confortabila, care protejeaza mainile. in acest fel, atingerea este mai placuta. De asemenea, este pliabil. Acest lucru economiseste spatiul. Un dispozitiv antipicurare incorporat previne scurgerea apei dupa utilizare sau in timpul transportului. Nu se iroseste apa, iar pivnita, garajul sau sopronul raman uscate. Rola cu furtun poate infasura pana la maxim 60 m de furtun cu diametru de 13 mm (1/2"), 50 m de furtun cu diametru de 15 mm (5/8") sau 35 m de furtun cu diametru de 19 mm (3/4"). Toate aceste aspecte fac caruciorul metalic pentru furtun GARDENA un ajutor robust pentru udat.
Caracteristici
Caracteristici
Diametru (mm)12,5
Lungime60 m
Materialmetal + plastic
Tara de provenientaGermania
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close