Irigatii

Irigatii

(516)

Sistemele de irigatii au rolul de a asigura cantitatea optima de apa plantelor pe care le am avem in grija, fie ca vorbim despre plante decorative sau despre culturi de legume, cereale, fructe, pomi etc.

Exista doua tipuri de sisteme de irigatii: impamantate sau de suprafata.

Sistemele impamantate sunt destinate cu precadere zonelor de agrement, parcuri, spatii verzi, terenuri de sport sau gradini foarte mari. Componentele unui sistem de irigatii impamantat sunt ingropate in pamant (conducta, conectica, aspersoare, electrovane) si sunt, de regula, controlate cu ajutorul unui programator care poate gestiona intervalele de udare stabilite.

Irigatiile de suprafata se impart, la randul lor, in irigatii prin aspersiune sau prin picurare.

a). Irigarea prin aspersoare este destinata mai ales spatiilor verzi (curti si gradini mici, parcuri,  zone rezidentiale). Apa este transportata printr-un furtun de gradina sau chiar printr-o conducta impamantata la care se conecteaza aspersoarele.

b). Sistemele de irigatii prin picurare (sau microirigatiile) au marele avantaj al eficientei cand vine vorba despre consumul de apa. Ele transporta apa direct la radacina plantelor si sunt foarte potrivite cand vine vorba de garduri vii, straturi de legume sau flori, sere, terase, balcoane.

De ce Gardenpedia?

Pentru ca de la noi poti achizitiona fie sistemul complet de irigatii, fie numai anumite accesorii, parti componente de care ai nevoie. In plus, vei avea intotdeauna parte de cunostintele si consilierea noastra adaptata proiectului tau.

Avem in gama produse ale unor branduri de renume mondial care si-au castigat increderea de-a lungul timpului si care, cu siguranta, vor indeplini cu succes si nevoile tale.

1-24 din 516 articole

Pagina
pe pagina
 1. aspersor_rotor_rain_bird_8005_SS_B8140018_thmb1
  RAIN BIRD

  Aspersor pop up rotativ 8005 SS (Stainless Steel), raza 11,9 m - 24,7 m

  Pret special 600 RON Pret standard 650 RON
  assignment_turned_in
  local_shipping

1-24 din 516 articole

Pagina
pe pagina
phone
Vrei sa te sunam noi?
close

Branduri distribuite