Hidrofor

Hidrofor

(18)

In gradina si in gospodaria ta, fluxul de apa este un aspect esential de care trebuie sa tii cont. De foarte multe ori se intampla sa ne confruntam cu lipsa presiunii in instalatia de apa. Hidroforul este elementul de care ai nevoie pentru a aduce toti factorii de consum la un numitor comun. Cu ajutorul lui vei regla presiunea apei in sistemul de alimentare. In urma unui calcul in care vei tine cont de tot consumul de apa, vei putea stabili care este intervalul de presiune necesar pentru gospodaria ta, iar presostatul va functiona ca un senzor care porneste hidroforul atunci cand presiunea a atins pragul inferior si il opreste atunci cand presiunea ajunge la valoarea maxima.

Hidrofoarele sunt de doua feluri: clasice si electronice.

Cele clasice functioneaza pe baza unui presostat mecanic si de cele mai multe ori au nevoie de un vas de expansiune pentru a limita numarul de porniri si opriri ale hidroforului.

Cele electronice au presostat electronic si isi seteaza automat presiunea pe care o mentin in instalatie, printr-o analiza a consumului de apa la nivelul unitatii alimentate. Prin setarea unei presiuni constante in instalatie, nu mai este necesara completarea sistemului cu un vas de expansiune.

Pe site-ul nostru gasesti atat o gama variata de modele de hidrofoare de la producatori de renume, care vin in intampinarea nevoilor tale, dar si sfaturile colegilor nostri care te vor ajuta sa faci o alegere potrivita.


 

18 Items

pe pagina
 1. Hidrofor cu rezervor HW40
  WASSERKONIG

  Hidrofor cu rezervor HW40

  1.365 RON
  assignment_turned_in
  local_shipping
 2. Hidrofor GP 83/60 Inox
  CALPEDA

  Hidrofor GP 83/60 Inox

  1.650 RON
  assignment_turned_in
  local_shipping
 3. Hidrofor GP40/24 Inox
  CALPEDA

  Hidrofor GP40/24 Inox

  1.150 RON
  assignment_turned_in
  local_shipping
 4. Hidrofor WK3300-25H
  WASSERKONIG

  Hidrofor WK3800-25H

  525 RON
  assignment_turned_in
  local_shipping

18 Items

pe pagina
phone
Vrei sa te sunam noi?
close

Branduri distribuite