Apa potabila

Apa potabila

(7)


Vasul de expansiune pentru apa potabila este un produs fabricat din otel, cu volume pornind de la 0,16L si pana la 10,000L. Presiunile maxime ale acestor vase se incadreaza intre 10-25 de bari. Vasele de expansiune dau dovada de rezistenta mare in timp. Datorita ventilului capsulat si a capacului din rasina, pentru sigilare, vasele de acest fel nu pierd aer.

Membrana interioara, confectionata din butil este desosebit de rezistenta, nu se schimba si nu permite transferul de aer. Invelisul intern, fabricat din polipropilena virgina pastreaza puritatea naturala a apei, precum si calitatile acesteia. stutul din inox capsulat, patentat prin tehnologia Global Water Solutions impiedica pierderile de apa.

Vasele de expansiune oferite de Gardenpedia au, in genere, o garantie de 5 ani si o durata de viata pana la 17 ani, sunt gata presurizate din fabrica la presiunea de 1,9 bari, detin certificari pentru apa potabila si nu necesita mentenanta in perioada de garantie. Aceste vase pot fi intrebuintate cu o pompa fabricata din acelasi material.


 

7 Items

pe pagina
 1. Vas expansiune PW 60L Orizontal, Apa Potabila
  GWS

  Vas expansiune PW 60L Orizontal, Apa Potabila

  Pret special 615 RON Pret standard 745 RON
  assignment_turned_in
  local_shipping
 2. Vas expansiune PW 24L Orizontal, Apa Potabila
  GWS

  Vas expansiune PW 24L Orizontal, Apa Potabila

  Pret special 310 RON Pret standard 345 RON
  assignment_turned_in
  local_shipping

7 Items

pe pagina
phone
Vrei sa te sunam noi?
close

Branduri distribuite