Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Intimitatea dumneavoastră este extrem de importanta pentru noi. Noi, Gardenpedia SRL avem cateva principii fundamentale:

  • Nu solicitam informatii personale decat dacă chiar avem nevoie de acestea (nu suportam serviciile care te intreabă lucruri de genul: sex, nivelul venitului, fara motive evidente).
  • Nu impărtasim cu nimeni informatiile personale ale utilizatorilor, cu exceptia cazurilor cand este necesară respectarea legii, dezvoltarea produselor sau protejarea drepturilor noastre.
  • Nu stocam informatii personale pe serverele noastre decat daca este necesar pentru operarea unui serviciu în desfasurare.
  • Pe situl nostru dorim sa exercitam controlul asupra a ceea ce este vizibil publicului, vizibil de către motoarele de cautare, ce continut ramane privat si ce este sters definitiv.

Mai jos regasiti politica noastra de confidentialitate care include obiectivele noastre. Daca aveti intrebari despre accesarea sau corectarea datelor personale va rugam sa ne contactati.

S.C Gardenpeida SRL operează acest site web. Politica companiei Gardenpedia este pentru respectarea intimitatii dumneavoastră privind informatile furnizate pe care le putem colecta prin operarea sitului nostru. Daca deveniti clientul nostru procedura initiala presupune colectarea unor date personale suplimentare necesare achitionarii online a produselor de pe site-ul gardenpedia.ro si veti fi notificat in mod corespunzător conform cu standardul impus de GDPR.

Vizitatorii site-ului www.gardenpedia.ro

Ca multi operatori de site-uri web, Magaziunul online cu produse pentru gradina gardenpedia.ro  colecteaza informatii – prin folosirea de module cookies – care nu pot conduce la identificarea dumneavoastra, cum ar fi tipul de browser, limba preferata, site-ul de referinta si data fiecarei cereri a vizitatorului. Scopul nostru este să intelegem mai bine cum folosesc utilizatorii site-ului gardenpedia.ro. Din cand in cand, Gardenpedia  poate oferi tertilor astfel de informatii in forma agregata pentru rapoarte privind utilizarea site-ului.

Gardenpedia  mai poate colecta informatii care ar putea conduce la identificarea vizitatorilor cum ar fi adresele de IP. Gardenpedia  nu utilizeaza astfel de informatii pentru a identifica vizitatorii si nu face publice aceste informatii, altfel decat in circumstantele descrise mai jos.

Colectarea informațiilor personale care conduc la identificarea utilizatorilor

Anumiti vizitatori ai sitului gardenpedia.ro  aleg să interactioneze cu acesta in feluri care determina Gardenpedia  sa colecteze informatii de natura personala. Tipurile de informatii colectate de gardenpedia.ro depind de natura interactiunii. De exemplu, le cerem utilizatorilor care lasa un comentariu pe site să furnizeze un nume (care poate fi și fictiv) si o adresă de e-mail. In fiecare caz, Gardenpedia colecteaza astfel de informatii numai in masura in care este necesar pentru a implini scopul interactiunii vizitatorului cu gardenpedia.ro. Vizitatorii  pot refuza furnizarea de informatii cu mentiunea ca acest lucru poate impiedica angajarea in anumite activitati asociate sitului.

Statistici

Gardenpedia  poate realiza statistici referitoare la comportamentul vizitatorilor pe situl sau. De exemplu, Gardenpedia  poate monitoriza cele mai populare comentarii de pe site sau poate folosi produsele sale pentru a identifica oportunitatile de piata. Gardenpedia poate afisa public aceste informatii sau le poate furniza tertelor parti. Oricum, Gardenpedia nu dezvaluie informatii personale altele decat cele mentionate mai sus.

Protectia anumitor informatii personale care pot conduce la identificarea utilizatorilor

Gardenpedia dezvaluie informatiile personale numai angajatilor sai, contractorilor si organizatiilor afiliate care:

  1. Trebuie sa stie acele informatii pentru a le procesa in numele companiei Gardenpedia sau pentru a comericialzia produse disponibile pe site-ul gardenpedia.ro
  2. Au convenit sa nu le dezvaluie tertilor. Unii din acei angajati, contractori si organizatii afiliate pot fi localizate in afara tarii dumneavoastra; atunci cand legea impune este necesar consimtamantul dumneavoastra explicit pentru transferarea informatiilor catre acestea si fara acesta informatiile respective nu vor fi transferate.

Gardenpedia nu va inchiria sau vinde informatii personale identificatoare catre nimeni, cu exceptia situatiilor in care ii este solicitat de lege sau cand trebuie să isi protejeze drepturile de proprietate, partile terte sau publicul. Dacă sunteti utilizator /inregistrat autentificat pe gardenpedia.ro ati furnizat adresa de e-mail, Gardenpedia va poate solicita feedback sau pur si simplu va poate tine la curent cu serviciile si produsele Gardenpedia. Daca ne trimiteti o solicitare (de exemplu prin e-mail/chat sau printr-un formular de feedback), ne rezervam dreptul de a-l publica pentru a ne ajuta sa clarificam sau sa raspundem cererii dumneavoastra sau sa ii ajutam pe alti vizitatori ai site-ului. Gardenepdia  ia toate masurile necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizării, alterarii sau distrugerii informatiilor cu caracter personal conform standardului GDPR.

Comunicarea prin email

Daca doriti sa comunicati cu Gardenpedia prin email, atunci cand trimiteti orice fel de date personale de contact, compania le va putea prelucra numai in scopul realizarii actiunii solicitate prin mesajul email. Asta inseamna ca trimiterea mesajului email reprezinta acordul dumneavoastra explicit pentru prelucrarea datelor incluse in mesaj si pentru scopul specificat in mesaj.

Marketing

Gardenpedia  prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal apartinand potentialilor clienti in scop de marketing:

Nr. Crt.

Categorie de date personale

Scopul prelucrării

Temeiul legal al prelucrării

Entitati către care sunt sau pot fi transmise

Perioada maxima de păstrare

1

Detalii personale: nume, email personal, adresa livrare, nr telefon

Marketing

Interesul legal al operatorului (marketing)

nelimitat

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în conformitate cu prevederile REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor sau GDPR), iar dumneavoastra beneficiati de drepturile prevazute în Capitolul III: Drepturile persoanei vizate, respectiv: accesul la datele cu caracter personal proprii, rectificarea sau stergerea acestora, restrictionarea prelucrării sau a dreptul de a se opune prelucrării.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. GARDENPEDIA SRL (inregistrata sub numarul de notificare 32316/21.07.2014) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

In situatia in care considerati ca drepturile dumneavoastră prevazute în Regulamentul nr. 679 / 2016 au fost incalcate, aveti dreptul de a depune plangere la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Pentru informatii sau alte probleme legate de protectia datelor cu caracter personal va puteti adresa Ofiterului cu Protectia Datelor pe e-mail: dpo@gardenpedia.ro sau telefon

0758 074 806.

Potentialii clienti pot sa solicite dreptul de a fi uitat prin accesarea paginii (Modificarea consimtamantului) si trimiterea formularului existent acolo.

Marketing comportamental sau remarketing

Site-ul www.gardenpedia.ro este afiliate cu Google, Facebook, intr-o retea de marketing online bazat pe comportamentul vizitatorilor, retele de afiliere, comparatoare de preturi. In continuare explicam modul de functionare a acestor retele de marketing online. Mai mult, Google și Facebook pot sa faca parte din niste retele mai largi de marketing si odata cu fisierele cookie proprii ele pot sa trimita pe calculatorul dumneavoastra si alte fisiere cookie ale partenerilor din acele retete. Aceste parteneriate sunt dinamice si prin urmare este imprevizibil ce alte fisiere cookie vor fi trimise la o anumita data calendaristica si locatie geografica pe calculatorul dumneavoastra. Blocarea fisierelor cookie de marketing va conduce, conform legii, la blocarea incarcarii tuturor fisierelor cookie atat originale Google și Facebook cat si a celor ale partenerilor. Site-ul noastru respecta confidentialitatea prin design, in sensul ca daca nu acceptati in mod explicit cookie-urile de marketing nimic nu va fi plasat pe computerul dumneavoastra care sa va introduca vizita in bazele de date pentru marketing comportamental. Trebuie sa intelegeti faptul ca daca vizita pe situl nostru nu este urmărita dar intrati ulterior pe un alt site care fie nu respecta legea GDPR fie va convinge sa acceptati cookie-urile de marketing, tot veti ajunge in acea baza de date de interese specifice.

Ulterior Google si Facebook vand aceste informatii (anonim) agentilor de publicitate care pot să afiseze reclame bazate pe interesul dumneavoastra, in exemplul nostru despre produse pentru gradina.

Daca doriti sa intrerupeti afisarea de reclame personalizate dupa ce anterior le-ati acceptat va trebui sa eliminati periodic din calculatorul dumneavoastra fisierele cookie (brutal dar eficient) sau sa optati pentru eliminarea din bazele respective de date de la Google sau Facebook, caz in care ele va retin identitatea dar vor sterge informatiile cu privire la preferinte.

Pentru mai multe informatii despre cum sa va comportati pe internet in legatura cu acest tip de marketing puteti vizita http://www.youronlinechoices.com/ro/.

Modificari privind Politica de Confidentialitate

Desi cele mai multe modificari sunt minore, magazinul online de gradina Gardenpedia isi poate schimba Politica de Confidentialitate din cand in cand. Magazinul online de gradina gardenpedia.ro incurajeaza vizitatorii sa verifice des aceasta pagina pentru a verifica aceste modificari. Daca aveti cont, ar trebui să verificati periodic aparitia acestui fel de modificari. Continuarea utilizarii site-ului dupa orice modificare in Politica de Confidentialitate va reprezenta acceptul dumneavoastra tacit.
Atunci cand legea prevede necesitatea acceptului explicit va va fi prezentat la fiecare vizita un panou de control care sa va ofere posibilitatea de a va exprima acordul sau refuzul in mod corespunzator.

 

close