Concursuri

Pleci in vacanta fara griji

Gardenpedia lanseaza concursul: "Pleci in vacanta fara griji.""

Mesajul Concursului:

Plecarea in vacanta sau la munca numai este acum o problema pentru plantele tale multumita programatorului de irigatii wifi. Udarea se face prin simpla atingere a unui buton. 

Daca doresti sa vezi caracteristicile programatorului de irigat WI FI poti accesa link-ul https://www.gardenpedia.ro/programator-irigatii-cloud-controller-35818.html

Incepand cu 03 septembrie 2017 premiem pasionatii de gradinarit.

Mecanism concurs: Tot ce ai de facut este sa achizitionezi produse de irigatii de pe site in valoare minima de 500 lei., in perioada 08.08-03.09.2017.

Premiile concursului organizat de Gardenpedia “Pleci in vacanta fara griji”:

Se acorda 2 premii in valoare de 970 lei, constand in Programator irigatii WI FI

Si pentru ca nici un pasionat de gradinarit sa nu intampine toamna cu gradina goala, la abonarea la newsletter iti oferim un voucher in valoare de 20 de lei.

Desemnarea castigatorilor se va face Random.

Perioada campaniei: 08.08.2017 – 03.09.2017.

Downloadeaza regulamentul complet de aici.

 

Pasionatul serios

Castigatoarea Concursului "Pasionatul Serios" locul I este: Barbieru Bianca Alina, Comuna Gurghiu, Judetul Mures

Inscrie-te in concursul “Pasionatul Serios” si poti castiga premii care sa te ajute sa-ti amenajezi gradina.

Gardenpedia lanseaza concursul pasionatilor de gradinarit “Pasionatul Serios”.

Mesajul Concursului: “Planurile pentru gradina ta devin realitate cu premiile Gardenpedia.”

Sub misiunea declarata de catre companie: “Gardenpedia. De folos gradinii tale.”, vrea sa-ti fie alaturi cu produse de gradina indiferent ca faci parte din categoria oamenilor care practica gradinaritul ca hobby sau ca semiprofesionist, oferindu-ti produse de gradina, utilaje si unelte care sa te ajute in activitatile specifice domeniului.

Ca sa fie alaturi de tine Gardenpedia initiaza un concurs prin care poti castiga produse/vouchere care sa te ajute sa-ti amenajezi gradina.

Luna februarie fiind ultima luna din iarna (calendaristic vorbind), premergatoare practic tuturor demersurilor legate de reluarea activitatilor pentru refacearea gradinilor, a spatiilor destinate “coltului” verde din fiecare casa / gospodarie, putem spune ca e momentul propice pentru reamenajarea gradinilor si produselor destinate ei.

Vine, vine primavara. Si se asterne in primul rand in gradina ta. Cu tot cu premii GardenPedia.

Incepand cu 31 martie 2015 premiem pasionatii de gradinarit, pentru ideile lor. Tu vii cu ideile si Gardenpedia cu resursele.

Mecanism concurs: Tot ce ai de facut este sa postezi cu link pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/gardenpedia.ro 3 produse de pe site-ul www.gardenpedia.ro sau pe blogul Adelei Parvu http://adelaparvu.com/2015/05/04/concurs-premii-care-o-sa-ti-prinda-bine-pentru-gradina-si-plantele-tale/ la rubrica comentarii cele 3 produse, care iti plac sau crezi ca te vor ajuta la amenajarea gradinii.

Premiile concursului organizat de Gardenpedia “Pasionatul Serios”:

Premiul I - Un derulator automat cu 30m furtun inclus - Autoreel Hozelock

Premiul II - 20 vouchere, fiecare in valoare de 50 lei

Si pentru ca nici un pasionat de gradinarit sa nu intampine primavara cu gradina goala, la abonarea la newsletter iti oferim un voucher in valoare de 20 de lei.

Desemnarea castigatorilor se va face Random.

Perioada campaniei: 31.03.2015 – 15.05.2015.

Downloadeaza regulamentul complet de aici.

phone
Vrei sa te sunam noi?
close