Afla primul de promotiile noastre

MODALITATI DE PLATA

Card Avantaj Star Card Alpha Bank Bonus card

SECURITATEA PLATILOR

Mastercard visa Mobilpay LibraPay

Vase expansiune

Vase expansiune


Vasul de expansiune pentru apa potabila este un produs fabricat din otel, cu volume pornind de la 0,16L si pana la 10,000L. Presiunile maxime ale acestor vase se incadreaza intre 10-25 de bari. Construite din diferite materiale, precum metal, fibra de sticla sau inox, vasele de expansiune dau dovada de rezistenta mare in timp. Datorita ventilului capsulat si a capacului din rasina, pentru sigilare, vasele de acest fel nu pierd aer.

Membrana interioara, confectionata din butil este desosebit de rezistenta, nu se schimba si nu permite transferul de aer. Invelisul intern, fabricat din polipropilena virgina pastreaza puritatea naturala a apei, precum si calitatile acesteia. Stutul din inox, capsulat, patentat prin tehnologia Global Water Solutions impiedica pierderile de apa.

Vasele de expansiune oferite de Gardenpedia au, in genere, o garantie de 5 ani si o durata de viata pana la 17 ani, sunt gata presurizate din fabrica la 1,9 bari, detin certificari pentru apa potabila si nu necesita mentenanta in perioada de garantie. Aceste vase pot fi intrebuintate cu o pompa fabricata din acelasi material.

Vasele de expansiune reprezinta o investitie deosebit de rentabila din diferite motive: fata de cele clasice, costurile de mentenanta sunt semnificativ reduse. Nu este necesara o interventie periodica a instalatorului pentru represurizarea vasului, schimbarea membranei sau inlocuirea diverselor componente.


 
Seteaza descrescator

11 Articol(e)

pe pagina

Seteaza descrescator

11 Articol(e)

pe pagina

Concurs