Vase expansiune

Vase expansiune

(11)

Vasul de expansiune pentru apa potabila este un produs fabricat din otel, cu volume pornind de la 0,16L si pana la 10,000L. Presiunile maxime ale acestor vase se incadreaza intre 10-25 de bari. Construite din diferite materiale, precum metal, fibra de sticla sau inox, vasele de expansiune dau dovada de rezistenta mare in timp. Datorita ventilului capsulat si a capacului din rasina, pentru sigilare, vasele de acest fel nu pierd aer.

Membrana interioara, confectionata din butil este desosebit de rezistenta, nu se schimba si nu permite transferul de aer. Stutul din inox, capsulat, patentat prin tehnologia Global Water Solutions impiedica pierderile de apa.

Vasele de expansiune disponibile pe site-ul nostru au, in general, o garantie de 5 ani si o durata de viata de pana la 17 ani, sunt gata presurizate din fabrica la 1,9 bari, detin certificari pentru apa potabila si nu necesita mentenanta in perioada de garantie. Aceste vase pot fi intrebuintate cu o pompa fabricata din acelasi material.

Vasele de expansiune reprezinta o investitie deosebit de rentabila din diferite motive: fata de cele clasice, costurile de mentenanta sunt semnificativ reduse. Nu este necesara o interventie periodica a instalatorului pentru represurizarea vasului, schimbarea membranei sau inlocuirea diverselor componente. 

11 Items

pe pagina

11 Items

pe pagina
phone
Vrei sa te sunam noi?
close

Branduri distribuite