Puncte de fidelitate

In aceasta sectiune puteti afla detalii despre modul cum puteti acumula si folosi punctele de fidelitate de la Gardenpedia.ro.

Ce reprezinta punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru comenzile efectuate pe Gardenpedia.ro. Punctele de fidelitate se acorda de la prima comanda efectuata in site-ul nostru si incep sa se acumuleze pentru comenzile realizate incepand cu data de 01 februarie 2018.

Punctele se acorda calculand 2,50% din valoarea totala a comenzii. Acestea pot fi folosite pentru a achita partial sau total valoarea unei comenzi.

Pentru fiecare 40 RON comandati veti primi 1 punct de fidelitate.

Valoarea punctelor si comenzilor contine TVA.

Pot participa la acest program clientii care au cont in site-ul nostru si o adresa de mail valida.

Valoarea punctelor de fidelitate.

1 punct valoreaza 1 Ron. Acumuland puncte poti sa primesti GRATUIT produse de pe site-ul nostru. Cu cat mai multe puncte, cu atat reducerile pentru diverse produse vor fi mai mari.

Cum se pot folosi punctele de fidelitate?

In pagina de produs este afisat numarul de puncte care se acorda la achizitionare, numarul de puncte de fidelitate variind in functie de valoarea produsului. Poti folosi punctele de fidelitate acumulate anterior dupa ce ai introdus produsul dorit in cosul de cumparaturi. In cosul de cumparaturi exista o zona special creata pentru folosirea acestor puncte.

Poti vedea in orice moment numarul de puncte de fidelitate acumulate in sectiunea Contul meu. 

Reguli generale de folosire a punctelor

Punctele de fidelitate se acorda automat in contul de client, in urma achizitionarii produselor marcate corespunzator si se pot folosi intr-o viitoare comanda intr-un interval de 1 an de zile de la data acumularii. Dupa aceasta data, punctele de fidelitate expira si nu mai pot fi folosite. Discounturile si beneficiile oferite de catre Gardenpedia.ro prin acordarea statutului de client fidel nu fac obiectul unei negocieri.

Punctele se acorda la valoarea finala a facturii/cosului de cumparaturi, mai exact la valoarea rezultata dupa aplicarea voucherelor sau altor discounturi. Din acest motiv, numarul de puncte afisat la fiecare produs poate diferi de numarul de puncte acordat la final.

Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar intreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu depaseste 0,5. Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de livrare.
Punctele se pot utiliza impreuna cu alte vouchere sau discounturi.

Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.

IMPORTANT! Pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate se vor acorda puncte de fidelitate la valoarea comenzii nescazand punctele cu care a facut o plata partiala.

Gardenpedia.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, cat si perioada de desfasurare a programului, cu o avertizare prealabila.

Prin participarea la aceast Program, clientii confirma ca au luat la cunostinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament si ale magazinului online Gardenpedia.ro.

In caz de retur, punctele acumulate pentru produsul returnat se anuleaza.

phone
Vrei sa te sunam noi?
close