Trimer electric Flexo Trim RT 1530 DV TC

Pret
351 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 8.78 puncte

Trimmerul electric Flexo Trim de la Ikra este echipat cu motor de 500W, are o latime de taiere de 30cm cu fir si 25cm cu disc Twin Cut. Diametrul de taiere al acestui fir este de 1.4-1.6mm iar produsul este prevazut cu disc pentru protectia plantelor si reglaj pentru inaltimea de taiere, in patru puncte. Firul se elibereaza automat, capul trimmerului este pivotant, manerul ajustabil telescopic cu 5 pozitii, pana la 80mm. De asemenea, produsul este echipat cu roata ajutatoare.

In stoc
ID
10153004
Detalii

Trimmerul electric Flexo Trim de la Ikra este echipat cu motor de 500W, are o latime de taiere de 30cm cu fir si 25cm cu disc Twin Cut. Diametrul firului este de 1.4-1.6mm, iar produsul este prevazut cu disc pentru protectia plantelor si reglaj pentru inaltimea de taiere, in patru puncte. Firul se elibereaza automat, capul trimmerului este pivotant, manerul ajustabil telescopic cu 5 pozitii, pana la 80mm. De asemenea, produsul este echipat cu roata ajutatoare.

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)2,9
Putere (W)500
Latime/lungime de lucru (cm)30
Disc protectie planteda
Diametru fir (mm)1,6
Roata de transportda
Reglarea inaltimii de taiere4 puncte
Maner telescopicda
Cap taiere / maner rotativda
Garantie2 ani
Tara de provenientaGermania
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close