Aspersor AQUACONTOUR AUTOMATIC suprafete mari Aspersor AQUACONTOUR AUTOMATIC suprafete mari Aspersor AQUACONTOUR AUTOMATIC suprafete mari Aspersor AQUACONTOUR AUTOMATIC suprafete mari Aspersor AQUACONTOUR AUTOMATIC suprafete mari

Aspersor de suprafata AQUACONTOUR AUTOMATIC

Pret
799 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 19.98 puncte

Aspersorul inovator AquaContour automat pentru irigarea suprafetelor mari Comfort GARDENA este modelul convenabil pentru irigarea oricarei suprafete de gradina de pana la 350 mp.

Datorita intervalului cu programare variabila, ajunge usor in orice colt de gradina.

Acest aspersor pentru suprafete mari este deosebit de usor de programat; pot fi programate si memorate, usor si oricand, doua contururi diferite de gradina, de exemplu in fata si in spatele casei.

In functie de program, pot fi memorate individual pana la 50 de puncte-cheie de contur.

Aspersorul pentru irigarea suprafetelor mari are o tastatura cu membrana rezistenta la murdarie, cu ghidare clara a operatorului.

Aspersorul poate fi programat simplu. Duzele de plastic moale de la capul aspersorului garanteaza distributia uniforma a apei.

Sectorul de irigare poate fi selectat individual, intre 25 grade si 360 grade, cu ajutorul inelelor de reglare.

Intervalul aspersorului pentru irigarea suprafetelor mari poate fi memorat, intre 2,5 si 9 m avand o presiune de functionare de 2 bari, iar la 10,5 m avand presiunea de functionare de 4 bari.

Cele doua marcatoare de sol sunt practice. Ele permit fixarea sigura si precisa a aspersorului in suprafetele de irigare programate.

Aspersorul pentru irigarea suprafetelor mari este dotat si cu doi tarusi. Acestia asigura fixarea sigura in iarba a aspersorului.

Aspersorul AquaContour automat pentru irigarea suprafetelor mari Comfort GARDENA iriga toate colturile gradinii.

In stoc
ID
08133-20
Detalii
Aspersorul inovator AquaContour automat pentru irigarea suprafetelor mari Comfort GARDENA este modelul convenabil pentru irigarea oricarei suprafete de gradina de pana la 350 mp. Datorita intervalului cu programare variabila, ajunge usor in orice colt de gradina. Acest aspersor pentru suprafete mari este deosebit de usor de programat; pot fi programate si memorate, usor si oricand, doua contururi diferite de gradina, de exemplu in fata si in spatele casei. in functie de program, pot fi memorate individual pana la 50 de puncte-cheie de contur. Aspersorul pentru irigarea suprafetelor mari are o tastatura cu membrana rezistenta la murdarie, cu ghidare clara a operatorului. Aspersorul poate fi programat simplu. Duzele de plastic moale de la capul aspersorului garanteaza distributia uniforma a apei. Sectorul de irigare poate fi selectat individual, intre 25 grade si 360 grade, cu ajutorul inelelor de reglare. Intervalul aspersorului pentru irigarea suprafetelor mari poate fi memorat, intre 2,5 si 9 m avand o presiune de functionare de 2 bari, iar la 10,5 m avand presiunea de functionare de 4 bari. Cele doua marcatoare de sol sunt practice. Ele permit fixarea sigura si precisa a aspersorului in suprafetele de irigare programate. Aspersorul pentru irigarea suprafetelor mari este dotat si cu doi tarusi. Acestia asigura fixarea sigura in iarba a aspersorului. Aspersorul AquaContour automat pentru irigarea suprafetelor mari Comfort GARDENA iriga toate colturile gradinii.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)2,6
Presiune max. (bar)4
Debit max. (L/min)13,3
Arie acoperita (m²)380
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Temperatura maxima (°C)60
Mai mult
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close