Aspersor oscilant PREMIUM 250 mp

Pret
179 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 4.48 puncte

Aspersorul oscilant Premium 250 GARDENA premiat are un design sofisticat si este fabricat din cele mai moderne materiale.

Este o structura robusta din metal si plastic, cu componente din plastic moale, placut. Aceasta structura face ca aspersorul sa fie extrem de rezistent si de durabil.

Raza de actiune poate fi complet reglata de la 7 m la maxim 17 m.

Latimea de pulverizare este de maxim 15 m.

Poate fi irigata o suprafata intre 105 m2 si maxim 250 m2.

Aspersorul oscilant Premium este dotat cu o bara cu duze din plastic moale care garanteaza o irigare uniforma.

Gradina fara baltoace neplacute. Pentru udarea optima a plantelor inalte, puteti fixa aspersorul pe trepiedul pentru aspersor GARDENA. Pentru irigarea individuala a gradinii.

In stoc
ID
08151-20
Detalii
Aspersorul oscilant Premium 250 GARDENA premiat are un design sofisticat si este fabricat din cele mai moderne materiale. Este o structura robusta din metal si plastic, cu componente din plastic moale, placut. Aceasta structura face ca aspersorul sa fie extrem de rezistent si de durabil. Raza de actiune poate fi complet reglata de la 7 m la maxim 17 m. Latimea de pulverizare este de maxim 15 m. Poate fi irigata o suprafata intre 105 m2 si maxim 250 m2. Aspersorul oscilant Premium este dotat cu o bara cu duze din plastic moale care garanteaza o irigare uniforma. Gradina fara baltoace neplacute. Pentru udarea optima a plantelor inalte, puteti fixa aspersorul pe trepiedul pentru aspersor GARDENA. Pentru irigarea individuala a gradinii.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,55
Presiune max. (bar)4
Arie acoperita (m²)105 - 250
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close