Distribuitor automatic central pentru udat

Distribuitor automatic central pentru udat

Pret
330 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 8.25 puncte

Pentru controlul complet automat a pana la 6 canale de udare in combinatie cu Programatorul de udare GARDENA C 1060/ MasterControl. Ideal pentru plante individuale si zone ale gradinii cu consumuri diferite de apa, sau atunci cand cantitatea de apa este insuficienta pentru operarea simultana a tuturor canalelor de udare.
Plantele/zonele din gradina sunt udate conform programarii Programatorului de udare si una dupa cealalta.
Iesirile care nu sunt necesare pot fi usor dezactivate folosind levierul de setare. Cu filet exterior de 26,5 mm (G 3/4). Complet cu 5 stuturi robinet cu filet Art. nr. 901 si 3 capace finale. 

In stoc
ID
01197-29
Detalii
Pentru controlul complet automat a pana la 6 canale de udare in combinatie cu Programatorul de udare GARDENA C 1060/ MasterControl. Ideal pentru plante individuale si zone ale gradinii cu consumuri diferite de apa, sau atunci cand cantitatea de apa este insuficienta pentru operarea simultana a tuturor canalelor de udare. Plantele/zonele din gradina sunt udate conform programarii Programatorului de udare si una dupa cealalta. Iesirile care nu sunt necesare pot fi usor dezactivate folosind levierul de setare. Cu filet exterior de 26,5 mm (G 3/4). Complet cu 5 stuturi robinet cu filet Art. nr. 901 si 3 capace finale. .
Caracteristici
Caracteristici
Tara de provenientaGermania
Diametru de absorbtie (mm)19
Diametru de refulare (mm)19
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close