Aspersor telescopic TURBO T 200

Pret
119 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 2.98 puncte

Aspersorul telescopic turbo T 200 GARDENA, ca element al sistemului de aspersoare GARDENA, este ideal pentru irigarea gazoanelor medii, de pana la 200 mp.

Daca este necesar, aspersorul telescopic turbo T 200 poate fi combinat cu aspersoarele telescopice turbo T 100 si 380 (nr. articol 8201-29 si 8205-29) si cu aspersorul telescopic oscilant R 140 (nr. articol 1537-29).

Raza de actiune se poate regla intre 5 si 8 m pentru o anumita suprafata. Sectorul care urmeaza sa fie irigat poate fi reglat complet, fara instrumente, de la capul aspersorului, de la 25 la 360 grade.

Se pot iriga suprafete de la sectoare foarte mici si pana la un cerc complet.

Cu ajutorul functiei de memorie, aspersorul revine automat la sectorul presetat, chiar si cand capul aspersorului este intors in mod intentionat. Acest fapt garanteaza faptul ca intotdeauna este irigata suprafata potrivita.

Pentru o irigare flexibila, exista patru doze cu diverse debite, care pot fi selectate comod in functie de sectorul individual de irigare.

Acest aspect este deosebit de important pentru irigarea uniforma, utilizand mai multe aspersoare cu diverse sectoare de irigare setate.

Filtrul de impuritati integrat permite functionarea neintrerupta. Mecanismul turbo de incredere, rezistent la nisip, asigura durabilitate mare.

Instaland pe conducta o valva de golire (nr. articol 2760-20), sistemul de aspersoare devine protejat impotriva inghetului.

Conectarea se face prin intermediul unui filet interior de 1/2".

In stoc
ID
08203-29
Detalii
Aspersorul telescopic turbo T 200 GARDENA, ca element al sistemului de aspersoare GARDENA, este ideal pentru irigarea gazoanelor medii, de pana la 200 mp. Daca este necesar, aspersorul telescopic turbo T 200 poate fi combinat cu aspersoarele telescopice turbo T 100 si 380 (nr. articol 8201-29 si 8205-29) si cu aspersorul telescopic oscilant R 140 (nr. articol 1537-29). Raza de actiune se poate regla intre 5 si 8 m pentru o anumita suprafata. Sectorul care urmeaza sa fie irigat poate fi reglat complet, fara instrumente, de la capul aspersorului, de la 25 la 360 grade. Se pot iriga suprafete de la sectoare foarte mici si pana la un cerc complet. Cu ajutorul functiei de memorie, aspersorul revine automat la sectorul presetat, chiar si cand capul aspersorului este intors in mod intentionat. Acest fapt garanteaza faptul ca intotdeauna este irigata suprafata potrivita. Pentru o irigare flexibila, exista patru doze cu diverse debite, care pot fi selectate comod in functie de sectorul individual de irigare. Acest aspect este deosebit de important pentru irigarea uniforma, utilizand mai multe aspersoare cu diverse sectoare de irigare setate. Filtrul de impuritati integrat permite functionarea neintrerupta. Mecanismul turbo de incredere, rezistent la nisip, asigura durabilitate mare. Instaland pe conducta o valva de golire (nr. articol 2760-20), sistemul de aspersoare devine protejat impotriva inghetului. Conectarea se face prin intermediul unui filet interior de 1/2".
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,6
Presiune max. (bar)2
Arie acoperita (m²)200
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Diametru de absorbtie (mm)21
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close