Aspersor TURBO cu stativ

Pret
129 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 3.23 puncte

Cu ajutorul aspersorului Turbo Confort GARDENA, va puteti iriga silentios gazonul.

Este fabricat din plastic robust si este, prin urmare, foarte silentios. Angrenajul Turbo, rezistent la impuritati este patentat.

Functioneaza extrem de silentios si distribuie uniform apa, datorita posibilitatii de irigare simultana a 2 suprafete si a deflectorului cu o forma speciala.

Cu ajutorul inelelor de reglare speciale, puteti seta cu usurinta sectorul care va fi udat, selectand o raza de actiune de la 20 grade la 360 grade.

Sectorul selectat poate fi vizualizat oricand datorita acestor inele de reglare.

Puteti seta raza de actiune cu ajutorul butonului rotativ mare, usor de utilizat.

Aceasta poate fi setata de la 5 m la maxim 12 m. Poate fi irigata o suprafata de la 75 m la maxim 450 mp.

Un filtru detasabil, cu o plasa fina retine impuritatile. Poate fi indepartat cu usurinta si curatat.

Aspersorul este fixat pe un sabot de plastic extrem de robust, datorita cel trei insertii metalice. Sabotul ii confera aspersorului stabilitate sporita in pozitie verticala.

Aspersorul este gata de conectare cu sistemul conector GARDENA si cu dopul de inchidere. Il puteti utiliza imediat in gradina dumneavoastra

Daca doriti sa irigati o suprafata mai mare, conectati pur si simplu mai multe aspersoare, utilizand conectorul de robinet GARDENA (nr. articol 901). Pentru irigarea convenabila a gradinii dumneavoastra

In stoc
ID
08143-20
Detalii
Cu ajutorul aspersorului Turbo Confort GARDENA, va puteti iriga silentios gazonul. Este fabricat din plastic robust si este, prin urmare, foarte silentios. Angrenajul Turbo, rezistent la impuritati este patentat. Functioneaza extrem de silentios si distribuie uniform apa, datorita posibilitatii de irigare simultana a 2 suprafete si a deflectorului cu o forma speciala. Cu ajutorul inelelor de reglare speciale, puteti seta cu usurinta sectorul care va fi udat, selectand o raza de actiune de la 20 grade la 360 grade. Sectorul selectat poate fi vizualizat oricand datorita acestor inele de reglare. Puteti seta raza de actiune cu ajutorul butonului rotativ mare, usor de utilizat. Aceasta poate fi setata de la 5 m la maxim 12 m. Poate fi irigata o suprafata de la 75 m la maxim 450 mp. Un filtru detasabil, cu o plasa fina retine impuritatile. Poate fi indepartat cu usurinta si curatat. Aspersorul este fixat pe un sabot de plastic extrem de robust, datorita cel trei insertii metalice. Sabotul ii confera aspersorului stabilitate sporita in pozitie verticala. Aspersorul este gata de conectare cu sistemul conector GARDENA si cu dopul de inchidere. il puteti utiliza imediat in gradina dumneavoastra Un filtru detasabil, cu o plasa fina retine impuritatile. Poate fi indepartat cu usurinta si curatat. Daca doriti sa irigati o suprafata mai mare, conectati pur si simplu mai multe aspersoare, utilizand conectorul de robinet GARDENA (nr. articol 901). Pentru irigarea convenabila a gradinii dumneavoastra
Caracteristici
Caracteristici
Presiune max. (bar)4
Debit max. (L/min)10
Diametru (mm)5 - 12 m
Arie acoperita (m²)450
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Mai mult
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close