Carucior metalic pentru furtun 100m

Carucior metalic pentru furtun 100m

Pret
819 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 20.48 puncte

Prin robustetea sa, caruciorul metalic pentru furtun este ideal pentru furtunurile lungi

. Rola metalica acoperita cu un strat antirugina este extrem de stabila si se potriveste unui furtun de pana la 100 m cu diametru de 13 mm (1/2"), 80 m cu diametru de 15 mm (5/8"), 50 m cu diametru de 19 mm (3/4") sau 25 m cu diametru de 25 mm (1").

Ghidajul pentru furtun amplasat deasupra rolei si manerul-manivela cu rotire libera usureaza deosebit de mult infasurarea furtunului in straturi. Cadrul cu suport lat ii confera stabilitate sporita in pozitie verticala.

Pentru stabilitate maxima, caruciorul poate fi amplasat orizontal pe sol. in aceasta pozitie, poate suporta o forta mai mare, fara a se rasturna. Rotile robuste au suprafata de rulare speciala. Acest lucru ofera o priza buna si permite rularea usoara a caruciorului peste gazon. De asemenea, suprafata de rulare speciala a rotilor protejeaza gazonul, in ciuda prizei puternice.

Un dispozitiv antipicurare incorporat previne scurgerea apei dupa utilizare sau in timpul transportului.

Datorita conexiunii inclinate pentru furtun, aflata pe rola, furtunul nu se indoaie si se asigura in permanenta debitul maxim de apa. Un ax oscilant impiedica rasucirea furtunului in timpul infasurarii si al desfasurarii.

Daca aveti nevoie de un debit de apa mai mare, nicio problema: Caruciorul metalic pentru furtun GARDENA 100 HG poate fi instalat in sistemul "Profi" GARDENA prin intermediul conectorului de robinet "Profi" debit maxim (nr. articol 2801). In acest scop, sunt inclusi doi conectori pentru robinet SB "Profi". Un dispozitiv fiabil pentru utilizare intensiva.

In stoc
ID
02674-20
Detalii
Prin robustetea sa, caruciorul metalic pentru furtun este ideal pentru furtunurile lungi. Rola metalica acoperita cu un strat antirugina este extrem de stabila si se potriveste unui furtun de pana la 100 m cu diametru de 13 mm (1/2"), 80 m cu diametru de 15 mm (5/8"), 50 m cu diametru de 19 mm (3/4") sau 25 m cu diametru de 25 mm (1"). Ghidajul pentru furtun amplasat deasupra rolei si manerul-manivela cu rotire libera usureaza deosebit de mult infasurarea furtunului in straturi. Cadrul cu suport lat ii confera stabilitate sporita in pozitie verticala. Pentru stabilitate maxima, caruciorul poate fi amplasat orizontal pe sol. in aceasta pozitie, poate suporta o forta mai mare, fara a se rasturna. Rotile robuste au suprafata de rulare speciala. Acest lucru ofera o priza buna si permite rularea usoara a caruciorului peste gazon. De asemenea, suprafata de rulare speciala a rotilor protejeaza gazonul, in ciuda prizei puternice. Un dispozitiv antipicurare incorporat previne scurgerea apei dupa utilizare sau in timpul transportului. Datorita conexiunii inclinate pentru furtun, aflata pe rola, furtunul nu se indoaie si se asigura in permanenta debitul maxim de apa. Un ax oscilant impiedica rasucirea furtunului in timpul infasurarii si al desfasurarii. Daca aveti nevoie de un debit de apa mai mare, nicio problema: Caruciorul metalic pentru furtun GARDENA 100 HG poate fi instalat in sistemul "Profi" GARDENA prin intermediul conectorului de robinet "Profi" debit maxim (nr. articol 2801). in acest scop, sunt inclusi doi conectori pentru robinet SB "Profi". Un dispozitiv fiabil pentru utilizare intensiva.
Caracteristici
Caracteristici
Diametru (mm)12,5
Lungime55 cm
Latime (cm)65 cm
Inaltime (cm)89 cm
Materialmetal + plastic
Tara de provenientaGermania
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close