Coada aluminiu 78cm

Pret
35 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 0.88 puncte

Coada pentru unelte din aluminiu are manerul de prelungire pentru unelte de mana combisistem GARDENA, cu o lungime de 78 cm. Datorita surubului de pe manerul de prelungire, se garanteaza o conexiune blocata, fara rotire intre maner si unealta. Utilizarea aluminiului de calitate superioara face ca acest maner de prelungire sa fie foarte usor iar, datorita invelisului care nu irita pielea poate fi manevrat foarte simplu. Produsul este prevazut cu orificiu integrat pentru agatat, care permite o depozitare convenabila. 

Perioada de garantie este de 25 de ani.

In stoc
ID
08900-20
Detalii
Cu manerul de prelungire pentru unelte de mana combisistem GARDENA, cu o lungime de 78 cm, toate uneltele de mana combisistem pot fi prelungite pentru o munca simpla si placuta intr-o pozitie verticala. Datorita surubului de pe manerul de prelungire, se garanteaza o conexiune blocata fara rotire intre maner si unealta. Slabiti pur si simplu manerul de pe unealta de mana, lipiti unealta pe manerul de prelungire si insurubati strans. Utilizarea aluminiului de calitate superioara face ca acest maner de prelungire sa fie foarte usor, iar datorita invelisului care nu irita pielea, se potriveste bine in mana. Orificiul integrat pentru agatat permite o depozitare convenabila. Perioada de garantie este de 25 de ani.
Caracteristici
Caracteristici
Lungime78 cm
Materialaluminiu
Garantie25 ani
Tara de provenientaGermania
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close