Coada unelte aluminiu 130 cm

Pret
69 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 1.73 puncte

Coada de aluminiu de 130cm, de la Gardena are manerele usoare si solide,  fabricate din aluminiu de calitate superioara. Manerul se potriveste bine in mana datorita invelisului de plastic cu caneluri. surubul de fixare pentru prinderea uneltei combisistem este atasat astfel incat acesta sa nu se piarda. Pentru activitati de tragere si de impingere, trebuie sa se utilizeze un maner mai lung; pentru miscari de sapare este potrivit un maner mai scurt.

Perioada de garantie este de 25 de ani.

Sfat: Pentru activitati de tragere si de impingere, trebuie sa se utilizeze un maner mai lung; pentru miscari de sapare, este potrivit un maner mai scurt.

In stoc
ID
03713-20
Detalii
Manerele de aluminiu combisistem GARDENA permit prelungirea individuala a tuturor uneltelor combisistem. Cu o lungime totala de 130 cm, manerele sunt usoare si solide, deoarece sunt fabricate din aluminiu de calitate superioara. Manerul se potriveste bine in mana datorita invelisului de plastic cu caneluri. surubul de fixare pentru prinderea uneltei combisistem este atasat astfel incat acesta sa nu se piarda. Perioada de garantie este de 25 de ani. Sfat: Pentru activitati de tragere si de impingere, trebuie sa se utilizeze un maner mai lung; pentru miscari de sapare, este potrivit un maner mai scurt.
Caracteristici
Caracteristici
Lungime130 cm
Materialaluminiu
Garantie25 ani
Tara de provenientaGermania
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close