Furtun pneumatic TUBE PA Calibre 8*10, din poliamida

Pret
195 RON
Pret per ROLA
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 4.88 puncte

Diametrul exterior: 10 mm. Tub din Poliamida 12, calibrat de mare precizie. Conceptie monostrat din Poliamida naturala sau colorata. Lis la interior si exterior, utilizabil la: - comenzi pneumatice - transportul fluidelor si lichidelor sub presiune : produse chimice, combustibili si lubrifianti, lacuri si solventi

APLICABILITATE: - La toate tipurile de masini , la partea de automatizari : un numar mare de industrii care au linii de asamblare, de ambalare etc. - Laboratoare.

AVANTAJE Cu toate ca este foarte usor, tubul TUBE PA Calibre, face dovada unei excelente rezistente mecanice la lovituri, oboseala, la curburi alternative, la abraziune. Robustetea sa ii confera o buna tinuta in vid. Procedeul nostru de calibrare ii asigura o mare precizie dimensionala. Caracteristicile poliamidei din care este fabricat ii confera o buna stabilitate chimica in general si o excelenta impermeabilitate la gaze. Coeficientul sau mic de frecare este asigurat de o textura foarte lisa a peretelui exterior si interior. Varietatea de culori a tubului, permite identificare usoara a circuitelor. Se pot utiliza racorduri cu autoblocare sau racorduri tip lalea si rabatabile. Temperatura de lucru: intre -15 si 80 de grade C.

Se poate livra si in role mai mari de 25m. 

In stoc
ID
73056
Detalii

Diametrul exterior: 10 mm. Tub din Poliamida 12, calibrat de mare precizie. Conceptie monostrat din Poliamida naturala sau colorata. Lis la interior si exterior, utilizabil la: - comenzi pneumatice - transportul fluidelor si lichidelor sub presiune : produse chimice, combustibili si lubrifianti, lacuri si solventi

APLICABILITATE: - La toate tipurile de masini , la partea de automatizari : un numar mare de industrii care au linii de asamblare, de ambalare etc. - Laboratoare.

AVANTAJE Cu toate ca este foarte usor, tubul TUBE PA Calibre, face dovada unei excelente rezistente mecanice la lovituri, oboseala, la curburi alternative, la abraziune. Robustetea sa ii confera o buna tinuta in vid. Procedeul nostru de calibrare ii asigura o mare precizie dimensionala. Caracteristicile poliamidei din care este fabricat ii confera o buna stabilitate chimica in general si o excelenta impermeabilitate la gaze. Coeficientul sau mic de frecare este asigurat de o textura foarte lisa a peretelui exterior si interior. Varietatea de culori a tubului, permite identificare usoara a circuitelor. Se pot utiliza racorduri cu autoblocare sau racorduri tip lalea si rabatabile. Temperatura de lucru: intre -15 si 80 de grade C.

Se poate livra si in role mai mari de 25m. 

Caracteristici
Caracteristici
Presiune max. (bar)11
Diametru (mm)8
Lungime25 m
Materialpoliamida
Tara de provenientaFranta
Temperatura maxima (°C)80
Nr. straturi furtun1
Presiunea de spargere45
Raza/diametru de curbura (mm)60
Masa lineara29,1
Grosime perete1
Mai mult
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close