Perie spalat auto L

Pret
60 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 1.5 puncte

Cu versiunea mare a periei manuale de curatat GARDENA cu conectare Original GARDENA System, puteti curata cu usurinta suprafetele delicate, ca de exemplu mobilierul de gradina, usile de garaj, vehicule etc.
Datorita formei plate si inguste, puteti patrunde usor in spatiile stramte si in colturi.
Debitul de apa poate fi ajustat si blocat complet. Astfel, cantitatea de apa poate fi ajustata in functie de echipamentul individual.
Pentru o curatare mai buna se poate adauga detergent solid GARDENA.
Suprafetele vopsite si cele din plastic pot fi curatate deosebit de delicat.

In stoc
ID
00984-20
Detalii
Cu versiunea mare a periei manuale de curatat GARDENA cu conectare Original GARDENA System, puteti curata cu usurinta suprafetele delicate, ca de exemplu mobilierul de gradina, usile de garaj, vehicule etc. Datorita formei plate si inguste, puteti patrunde usor in spatiile stramte si in colturi. Debitul de apa poate fi ajustat si blocat complet. Astfel, cantitatea de apa poate fi ajustata in functie de echipamentul individual. Pentru o curatare mai buna se poate adauga detergent solid GARDENA. Suprafetele vopsite si cele din plastic pot fi curatate deosebit de delicat.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,32
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close