Picurator intermediar 4 l/h

Pret
39 RON
Pret per SET
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 0.98 puncte

Cu ajutorul capului intermediar de picurare, ca element al Micro-Drip-System GARDENA, pot fi irigate straturile de plante cu nevoi similare de irigare, de exemplu plantele de balcon.

Capul intermediar de picurare furnizeaza aproximativ 4 litri pe ora .

Tehnologia de conectare patentata "Quick & Easy" asigura instalarea deosebit de usoara la o conducta de alimentare de 4,6 mm (3/16").

Sunt incluse 10 capete intermediare de picurare, un ac de curatare si un dop. Acul de curatare inclus ajuta la curatarea usoara a unui cap de picurare murdar.

In stoc
ID
8344-29
Detalii
Cu ajutorul capului intermediar de picurare, ca element al Micro-Drip-System GARDENA, pot fi irigate straturile de plante cu nevoi similare de irigare, de exemplu plantele de balcon. Capul intermediar de picurare furnizeaza aproximativ 4 litri pe ora. Tehnologia de conectare patentata "Quick & Easy" asigura instalarea deosebit de usoara la o conducta de alimentare de 4,6 mm (3/16"). Sunt incluse 10 capete intermediare de picurare, un ac de curatare si un dop. Acul de curatare inclus ajuta la curatarea usoara a unui cap de picurare murdar.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,06
MaterialPlastic
Tara de provenientaGermania
Componenta set livrare standardContine: 10 picuratoare, 1 ac de curatare, 1 dop de capat.
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close