Pompa AQUAFORCE 15000

ID: 1586 1240

Fii primul care evalueaza acest produs.

Pompa AQUAFORCE15000

Caracteristici

Marca HOZELOCK
Putere (W) 180
Presiune max. (bar) 0,57
Debit max. (L/min) 250
Lungime 33,5 cm
Latime (cm) 14,5
Inaltime (cm) 28,5
Material plastic
Greutate (Kg) 5,6
Tara de provenienta Anglia
Diametru de absortie (mm) 40
Diametru de refulare (mm) 40
Rotor plastic
Garantie 2 ani
1162 RON
1.162,00 RON
pret per BUC

Disponibilitate: In stock!

Disponibilitate: Transport in 48h!

Disponibilitate: Livrare gratuita!

Mai multe informatii despre produs

Detalii

Pompa apa cascada Auquaforce 15000 de evacuare a materialelor solide pentru filtrare, cascade si cursuri de apa

Noile pompe de evacuare a materialelor solide AquaForce au fost concepute special pentru filtrarea cascadelor sau cursurilor de apă. Designul robust, all-in-one, al carcasei beneficiază de un spațiu de ambalare și de depozitare redus. Gama este compusă în prezent din 3 pompe, cu un debit cuprins între 6.000 litri / ora și 15.000 litri /oră.

Performante

Prin noua gamă Aquaforce debitele sunt mult îmbunătățite, pentru a asigura o claritate a apei și o putere optimă a cascadei. Puterea  electrică a unora dintre produsele gamei este mult îmbunătățită, în așa fel încât, veți obține costuri reduse de utilizare. Noua pompă disponibilă pe Gardenpedia este nu numai puternică și eficientă, dar și flexibilă în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Sistem de protecție a faunei 

Toate pompele Aquaforce dispun de o garnitură de protecție a faunei, permițând astfel reducerea diametrului materialelor solide, de la 6mm/10mm (în funcție de model) la 2mm. Acest fapt previne pătrunderea în carcasă a mormolocilor, amfibiilor și a peștilor de dimensiuni reduse. Racordul bilă permite poziţionarea uşoară a furtunului.

Colmatare Redusă

Pompele din această gamă beneficiază de o suprafață a carcasei mărită semnificativ, ceea ce permite colectarea și pomparea unei cantități maxime de reziduuri, către sistemul de filtrare. Astfel și colmatarea carcasei este mai redusă, fapt ce va scuti consumatorul de efortul unei permanente curățări.
Modelele din această gamă prezintă o a doua gură de admisie, putând fi astfel utilizate ca un separator opțional sau un filtru suplimentar. În plus, dispozitivul inclus de control al debitului permite ajustarea debitului de apă către cascadă sau filtru. De asemenea, controlarea cantității de apă extrase din a doua gură de admisie poate fi controlată. Pompele din această gamă au în componență un  rotor conic pentru o performanță maximizată, sistem de răcire auto care oferă condiții perfecte continue, rulmenți ceramici care maximizează viața pompei. Suprafața mare a carcasei reduce colmatarea cuștii și imbunătățește puritatea apei. Sistemul de protecție Wildlife protejează viețuitoarele acvatice și le împiedică să intre în pompă. Mânerul facilitează ridicarea ușoară în interiorul și în afara iazului. Lungimea acestei pompe este de 33,5cm, lățimea 14,5cm, diametrul de absorbție și de refulare este de 40mm, presiunea maximă 0,57bari, debitul maxim 250L/min, iar puterea 180W Pompa Aquaforce 15000 stabileste o performanta si o eficienta fara precedent la capitolul debite si inaltimi de refulare. Foloseste mai putina energie decat sistemele conventionale. Este dotata cu sistem de protectie a faunei salbatice. Este usor de instalat/dezinstalat.

Produse complementare

Spune parerea ta

Doar utilizatorii inregistrati pot scrie review-uri. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati

Produsul Pompa AQUAFORCE 15000 a fost adaugat in cos
Afla primul de promotiile noastre

MODALITATI DE PLATA

Card Avantaj Star Card Alpha Bank Bonus card

SECURITATEA PLATILOR

Mastercard visa Mobilpay LibraPay
Concurs