Set conducta 50m cu picuratoare la 30cm subterana si de suprafata

Set conducta 50m cu picuratoare la 30cm subterana si de suprafata

Pret
360 RON
Pret per SET
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 9 puncte

Conducta de irigare prin picurare la suprafata si in subteran cu picuratoare de 13,7 mm se instaleaza in subteran unde nu este vizibila si ajuta la irigarea bordurilor cu plante si a gazonului.

Capetele de picurare din conducta sunt amplasate la 30 cm, fiecare cap oferind o irigare delicata de 4 l/h.

Capetele de picurare se etanseaza automat pentru a nu se murdari dupa depozitare.

Capetele de picurare sunt dotate cu blocaj care previne patrunderea radacinilor in conducta instalata in subteran.

Datorita filtrului reductor de presiune montat in mijloc, conducta de irigare prin picurare poate fi extinsa cu ajutorul setului de extensie nr. articol 1395-20; lungimea maxima este 200 m.

Presiunea apei este aceeasi in fiecare punct din conducta de irigare prin picurare, asigurand o irigare uniforma.

Conducta de irigare prin picurare este furnizata gata de conectare cu filtrul reductor de presiune 1000, cu 1 accesoriu de capat si cu 1 imbinare in T si are o lungime de 50 m.

In stoc
ID
01389-20
Detalii
Conducta de irigare prin picurare la suprafata si in subteran cu picuratoare de 13,7 mm se instaleaza in subteran unde nu este vizibila si ajuta la irigarea bordurilor cu plante si a gazonului. Capetele de picurare din conducta sunt amplasate la 30 cm, fiecare cap oferind o irigare delicata de 4 l/h. Capetele de picurare se etanseaza automat pentru a nu se murdari dupa depozitare. Capetele de picurare sunt dotate cu blocaj care previne patrunderea radacinilor in conducta instalata in subteran. Datorita filtrului reductor de presiune montat in mijloc, conducta de irigare prin picurare poate fi extinsa cu ajutorul setului de extensie nr. articol 1395-20; lungimea maxima este 200 m. Presiunea apei este aceeasi in fiecare punct din conducta de irigare prin picurare, asigurand o irigare uniforma. Conducta de irigare prin picurare este furnizata gata de conectare cu filtrul reductor de presiune 1000, cu 1 accesoriu de capat si cu 1 imbinare in T si are o lungime de 50 m.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)2,91
Debit max. (L/min)0,03
Lungime50 m
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close