Aerator gazon electric ES 500

Pret
649 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 16.23 puncte

Cu aeratorul electric de gazon ES 500 GARDENA, puteti indeparta usor muschiul si paiele de pe gazon, puteti impiedica cresterea si puteti imbunatati absorbtia de aer, de apa si de nutrimente realizata de gazon.
Arcurile din otel Inoxidabil, calite, rezistente la uzura grebleaza gazonul si indeparteaza eficient iarba vesteda, buruienile si muschiul.
In cazul in care arcurile de otel Inoxidabil se uzeaza, acestea pot fi reglate usor printr-un nivel de reglare potrivit.
Datorita puternicului motor PowerPlus, puteti lucra fara intrerupere si puteti actiona oricand grebla pentru gazon fara probleme.
Rotile mari cu suprafata de rulare speciala faciliteaza orientarea si permit o aderenta buna pe gazon.
Pentru o impingere mai placuta, manerul de ghidare este dotat cu un intrerupator confortabil.
Iar pentru transportul la locul de utilizare, exista pozitia de transport in care lamele sunt pliate in sus rapid si usor.
Practic: manerul aeratorului electric de gazon poate fi detasat rapid, permitand astfel o depozitare compacta si un transport usor.
Sfat: Un gazon poate fi greblat pe parcursul intregului an, dupa fiecare al doilea si al treilea tuns.

In stoc
ID
04066-20
Detalii
Cu aeratorul electric de gazon ES 500 GARDENA, puteti indeparta usor muschiul si paiele de pe gazon, puteti impiedica cresterea si puteti imbunatati absorbtia de aer, de apa si de nutrimente realizata de gazon. Arcurile din otel Inoxidabil, calite, rezistente la uzura grebleaza gazonul si indeparteaza eficient iarba vesteda, buruienile si muschiul. In cazul in care arcurile de otel Inoxidabil se uzeaza, acestea pot fi reglate usor printr-un nivel de reglare potrivit. Datorita puternicului motor PowerPlus, puteti lucra fara intrerupere si puteti actiona oricand grebla pentru gazon fara probleme. Rotile mari cu suprafata de rulare speciala faciliteaza orientarea si permit o aderenta buna pe gazon. Pentru o impingere mai placuta, manerul de ghidare este dotat cu un intrerupator confortabil. Iar pentru transportul la locul de utilizare, exista pozitia de transport in care lamele sunt pliate in sus rapid si usor. Practic: manerul aeratorului electric de gazon poate fi detasat rapid, permitand astfel o depozitare compacta si un transport usor. Sfat: Un gazon poate fi greblat pe parcursul intregului an, dupa fiecare al doilea si al treilea tuns.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)9,5
Putere (W)500
Latime/lungime de lucru (cm)30
Materialplastic + metal
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close