Aspersor pulsator cu stativ  PREMIUM

Aspersor pulsator cu stativ PREMIUM

Pret
159 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 3.98 puncte

Aspersorul pulsator partial sau total circular iriga suprafete mari, fara efort.

Este fabricat dintr-o combinatie robusta de metal si plastic. Acest lucru ii confera capului de aspersor o stabilitate sporita. Cu ajutorul inelelor de reglare, puteti seta cu usurinta sectorul care va fi udat, selectand o raza de actiune de la 25 grade la 360 grade.

Sectorul selectat poate fi vizualizat oricand datorita acestor inele de reglare.

Duza din alama de inalta precizie asigura o distribuire precisa a apei. Puteti seta raza de actiune cu ajutorul butonului rotativ mare, usor de utilizat. Aceasta poate fi setata de la 5 m la maxim 12,5 m.

Poate fi irigata o suprafata de la 75 m la maxim 490 mp. Filetul mama/tata este insurubat pe capul aspersorului si are un diametru de 21 mm (G 1/2). Aspersorul este montat pe un tarus metalic.

Acesta are trei insertii metalice care ii confera robustete sporita.

Sabotul de plastic garanteaza stabilitate sporita.

Aspersorul este dotat cu conectorul de sistem GARDENA si cu dopul de inchidere. il puteti utiliza imediat. Cu ajutorul conectorului de robinet GARDENA (nr. articol 901), se pot conecta mai multe aspersoare.

Suprafetele mai mari pot fi irigate fara probleme.

In stoc
ID
08135-20
Detalii
Aspersorul pulsator partial sau total circular iriga suprafete mari, fara efort. Este fabricat dintr-o combinatie robusta de metal si plastic. Acest lucru ii confera capului de aspersor o stabilitate sporita. Cu ajutorul inelelor de reglare, puteti seta cu usurinta sectorul care va fi udat, selectand o raza de actiune de la 25 grade la 360 grade. Sectorul selectat poate fi vizualizat oricand datorita acestor inele de reglare. Duza din alama de inalta precizie asigura o distribuire precisa a apei. Puteti seta raza de actiune cu ajutorul butonului rotativ mare, usor de utilizat. Aceasta poate fi setata de la 5 m la maxim 12,5 m. Poate fi irigata o suprafata de la 75 m la maxim 490 mp. Filetul mama/tata este insurubat pe capul aspersorului si are un diametru de 21 mm (G 1/2). Aspersorul este montat pe un tarus metalic. Acesta are trei insertii metalice care ii confera robustete sporita. Sabotul de plastic garanteaza stabilitate sporita. Aspersorul este dotat cu conectorul de sistem GARDENA si cu dopul de inchidere. il puteti utiliza imediat. Cu ajutorul conectorului de robinet GARDENA (nr. articol 901), se pot conecta mai multe aspersoare. Suprafetele mai mari pot fi irigate fara probleme.
Caracteristici
Caracteristici
Presiune max. (bar)4
Debit max. (L/min)11,6
Arie acoperita (m²)75 - 490
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Diametru de absorbtie (mm)26,5
Mai mult
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close