Cap aspersor pulsator PREMIUM

Pret
99 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 2.48 puncte

Capul pulsator de aspersor partial sau total circular Premium GARDENA poate fi usor insurubat pe un trepied sau pe o conducta de apa.

Este fabricat dintr-o combinatie robusta de metal si plastic. Acest lucru ii confera capului de aspersor o stabilitate sporita.

Cu ajutorul inelelor de reglare, puteti seta cu usurinta sectorul care va fi udat, selectand o raza de actiune de la 25 grade la 360 grade.

Sectorul selectat poate fi vizualizat oricand datorita acestor inele de reglare.

Duza din alama de inalta precizie asigura o distribuire precisa a apei.

Puteti seta raza de actiune cu ajutorul butonului rotativ mare, usor de utilizat. Aceasta poate fi setata de la 5 m la maxim 12,5 m.

Poate fi irigata o suprafata de la 75 mp la maxim 490 mp.

Filetul mama/tata cu care este insurubat capul aspersorului are un diametru de 21 mm (G 1/2). Irigarea usoara si directionata a suprafetelor mari, cu ajutorul capului pulsator de aspersor partial sau total circular Premium GARDENA.

In stoc
ID
08137-20
Detalii
Capul pulsator de aspersor partial sau total circular Premium GARDENA poate fi usor insurubat pe un trepied sau pe o conducta de apa. Este fabricat dintr-o combinatie robusta de metal si plastic. Acest lucru ii confera capului de aspersor o stabilitate sporita. Cu ajutorul inelelor de reglare, puteti seta cu usurinta sectorul care va fi udat, selectand o raza de actiune de la 25 grade la 360 grade. Sectorul selectat poate fi vizualizat oricand datorita acestor inele de reglare. Duza din alama de inalta precizie asigura o distribuire precisa a apei. Puteti seta raza de actiune cu ajutorul butonului rotativ mare, usor de utilizat. Aceasta poate fi setata de la 5 m la maxim 12,5 m. Poate fi irigata o suprafata de la 75 mp la maxim 490 mp. Filetul mama/tata cu care este insurubat capul aspersorului are un diametru de 21 mm (G 1/2). Irigarea usoara si directionata a suprafetelor mari, cu ajutorul capului pulsator de aspersor partial sau total circular Premium GARDENA.
Caracteristici
Caracteristici
Presiune max. (bar)4
Debit max. (L/min)11,6
Arie acoperita (m²)75 - 490
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Diametru de absorbtie (mm)26,5
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close