Aspersor TELESCOPIC S 80/300

Pret
89 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 2.23 puncte

Ca parte a sistemului de aspersoare GARDENA, aspersorul telescopic S 80/300 GARDENA este adecvat pentru irigarea gazoanelor mici de pana la 80 m, putand fi combinat cu alte aspersoare telescopice S 80/300 sau S 80 (nr. articol 1569-29) cu o conducta

Deosebit de inteligent: cu coada sa lunga de 300 mm, aspersorul telescopic poate iriga usor pe deasupra plantelor inalte, apa ajungand acolo unde este nevoie.

Raza de actiune se poate regla intre 2,5 si 5 m pentru o anumita suprafata. Sectorul care urmeaza sa fie irigat poate fi reglat de la 5 grade la 360 grade, de la capul aspersorului.

Se poate iriga de la o suprafata foarte mica pana la un cerc complet. Debitul de apa poate fi oprit complet.

Filtrul de impuritati integrat permite functionarea neintrerupta.

Datorita valvei de golire integrate, sistemul este rezistent la inghet.

Conectarea se face prin intermediul unui filet exterior de 3/4".

In stoc
ID
01566-27
Detalii
Ca parte a sistemului de aspersoare GARDENA, aspersorul telescopic S 80/300 GARDENA este adecvat pentru irigarea gazoanelor mici de pana la 80 m, putand fi combinat cu alte aspersoare telescopice S 80/300 sau S 80 (nr. articol 1569-29) cu o conducta. Deosebit de inteligent: cu coada sa lunga de 300 mm, aspersorul telescopic poate iriga usor pe deasupra plantelor inalte, apa ajungand acolo unde este nevoie. Raza de actiune se poate regla intre 2,5 si 5 m pentru o anumita suprafata. Sectorul care urmeaza sa fie irigat poate fi reglat de la 5 grade la 360 grade, de la capul aspersorului. Se poate iriga de la o suprafata foarte mica pana la un cerc complet. Debitul de apa poate fi oprit complet. Filtrul de impuritati integrat permite functionarea neintrerupta. Datorita valvei de golire integrate, sistemul este rezistent la inghet. Conectarea se face prin intermediul unui filet exterior de 3/4".
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,26
Arie acoperita (m²)80
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close