Coada ergonomica aluminiu 150 CM PLUS

Pret
89 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 2.23 puncte

Coada Gardena combisistem plus 150cm este potrivita pentru toate uneltele de acest fel si are manerele usoare si solide,  fabricate din aluminiu de calitate superioara. Curba manerului ergonomic este proiectata special pentru a proteja spatele si pentru a lucra in pozitie verticala. Prinderea in unghi impiedica alunecarea si imbunatateste pozitia mainii de sus care dirijeaza capatul manerului. surubul de fixare pentru prinderea uneltei combisistem este atasat astfel incat acesta sa nu se piarda. Pentru activitati de tragere si de impingere, trebuie sa se utilizeze un maner mai lung; pentru miscari de sapare este potrivit un maner mai scurt.

Perioada de garantie este de 25 de ani.

In stoc
ID
03745-20
Detalii
Manerul de aluminiu Ergoline combisistem, Aluminiu 150 plus GARDENA faciliteaza munca cu toate miscarile de tragere si de impingere si este potrivit pentru toate uneltele combisistem. Curba manerului ergonomic este proiectata special pentru a proteja spatele si pentru a lucra in pozitie verticala. Prinderea in unghi impiedica alunecarea si imbunatateste pozitia mainii de sus care dirijeaza capatul manerului. Manerul cu o lungime de 150 cm se potriveste bine si placut in mana si are un invelis de plastic cu caneluri. Manerul este din aluminiu si, prin urmare, este usor si, totusi, solid. surubul de fixare pentru prinderea uneltei combisistem este atasat astfel incat acesta sa nu se piarda. Perioada de garantie este de 25 de ani.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,86
Lungime150 cm
Materialaluminiu
Tara de provenientaGermania
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close