Coada ergonomica din aluminiu 130cm

Pret
75 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 1.88 puncte

Coada ergonomica Gardena combisistem este potrivita pentru toate uneltele de acest fel, fiind rrealizata  din aluminiu si, prin urmare, este usoara si, totusi, solida. surubul de fixare pentru prinderea uneltei combisistem este atasat astfel incat acesta sa nu se piarda. Manerele de aluminiu Ergoline combisistem, Aluminiu 130 sunt universale si sunt potrivite pentru toate uneltele combisistem. Prinderea in unghi impiedica alunecarea si imbunatateste pozitia mainii de sus care dirijeaza capatul manerului.

Perioada de garantie este de 25 de ani.

In stoc
ID
03734-20
Detalii
Manerele de aluminiu Ergoline combisistem, Aluminiu 130 sunt universale si sunt potrivite pentru toate uneltele combisistem. Prinderea in unghi impiedica alunecarea si imbunatateste pozitia mainii de sus care dirijeaza capatul manerului. Manerul cu o lungime de 130 cm se potriveste bine si placut in mana si are un invelis de plastic cu caneluri. Manerul este din aluminiu si, prin urmare, este usor si, totusi, solid. surubul de fixare pentru prinderea uneltei combisistem este atasat astfel incat acesta sa nu se piarda. Perioada de garantie este de 25 de ani.
Caracteristici
Caracteristici
Lungime130 cm
Materialaluminiu
Garantie25 ani
Tara de provenientaGermania
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close