Conector cu stop PREMIUM 19 mm ( 3/4'')

Pret
39 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 0.975 puncte

Mufa cu stop Premium GARDENA de inalta calitate permite conectarea si inlocuirea rapide si confortabile ale accesoriilor la iesirea furtunului.

La deconectare, apa se opreste automat, iar la conectarea dispozitivului de distribuire, apa curge din nou.

Acest lucru economiseste un drum pana la robinet atunci cand se inlocuiesc accesoriile. Prin manerul canelat, din plastic moale, mufa cu stop se potriveste perfect in mana.

Mufa cu stop este protejata de un inel din cauciuc care previne deteriorarea. Datorita piulitei robuste de prindere, fabricata din metal de inalta calitate, produsul fixeaza furtunurile extrem de ferm.

Mufa cu stop este adecvata pentru furtunurile de 19 mm (3/4") si de 16 mm (5/8").

In stoc
ID
08169-20
Detalii
Mufa cu stop Premium GARDENA de inalta calitate permite conectarea si inlocuirea rapide si confortabile ale accesoriilor la iesirea furtunului. La deconectare, apa se opreste automat, iar la conectarea dispozitivului de distribuire, apa curge din nou. Acest lucru economiseste un drum pana la robinet atunci cand se inlocuiesc accesoriile. Prin manerul canelat, din plastic moale, mufa cu stop se potriveste perfect in mana. Mufa cu stop este protejata de un inel din cauciuc care previne deteriorarea. Datorita piulitei robuste de prindere, fabricata din metal de inalta calitate, produsul fixeaza furtunurile extrem de ferm. Mufa cu stop este adecvata pentru furtunurile de 19 mm (3/4") si de 16 mm (5/8").
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,12
Diametru (mm)19
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Review
close