Doza hidrant de alimentare

Pret
109 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 2.73 puncte

Foarte practic: cu ajutorul conectorului de apa GARDENA, apa vine din sol asemenea electricitatii de la reteaua de alimentare.

Conectorul de apa este instalat sub pamant si este alimentat cu apa prin intermediul conductei de conectare GARDENA.

Puteti incepe sa udati imediat ce ati conectat un furtun de gradina la racordul de apa cu valva de inchidere automata.

Daca furtunul este scos, apa se opreste automat.

Cand conectorul de apa nu este utilizat, un capac il protejeaza impotriva impuritatilor. Cand este deschis, capacul sferic telescopic dispare in interiorul punctului de conectare, astfel incat nu constituie un obstacol la tunderea gazonului. Un filtru detasabil impiedica intrarea impuritatilor in priza atunci cand capacul este deschis.

Conectorul de apa GARDENA are un filet exterior de 1".

In stoc
ID
08250-20
Detalii
Foarte practic: cu ajutorul conectorului de apa GARDENA, apa vine din sol asemenea electricitatii de la reteaua de alimentare. Conectorul de apa este instalat sub pamant si este alimentat cu apa prin intermediul conductei de conectare GARDENA. Puteti incepe sa udati imediat ce ati conectat un furtun de gradina la racordul de apa cu valva de inchidere automata. Daca furtunul este scos, apa se opreste automat. Cand conectorul de apa nu este utilizat, un capac il protejeaza impotriva impuritatilor. Cand este deschis, capacul sferic telescopic dispare in interiorul punctului de conectare, astfel incat nu constituie un obstacol la tunderea gazonului. Un filtru detasabil impiedica intrarea impuritatilor in priza atunci cand capacul este deschis. Conectorul de apa GARDENA are un filet exterior de 1".
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,44
Diametru (mm)25
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close