Priza de apa cu valva de oprire

Pret
72 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 1.8 puncte

Foarte comoda: priza de apa GARDENA are rolul unui punct de alimentare cu apa instalat la suprafata pamantului.

Priza de apa poate fi atasata pe un perete, de exemplu unui sopron, sau instalata in sol afanat, cu ajutorul unui tarus.

Furnizarea apei se face prin conducta de conectare GARDENA, astfel ca priza de apa are practic rolul unui robinet. Puteti incepe sa udati imediat ce ati conectat un furtun de gradina la racordul de apa cu valva de inchidere automata.

Daca furtunul este scos, apa se opreste automat. Racordul poate fi rotit si inclinat, previne indoirea furtunului si, prin urmare, asigura libertatea de miscare in timpul alimentarii cu apa.

Priza de apa GARDENA are un filet exterior de 3/4".

In stoc
ID
08254-20
Detalii
Foarte comoda: priza de apa GARDENA are rolul unui punct de alimentare cu apa instalat la suprafata pamantului. Priza de apa poate fi atasata pe un perete, de exemplu unui sopron, sau instalata in sol afanat, cu ajutorul unui tarus. Furnizarea apei se face prin conducta de conectare GARDENA, astfel ca priza de apa are practic rolul unui robinet. Puteti incepe sa udati imediat ce ati conectat un furtun de gradina la racordul de apa cu valva de inchidere automata. Daca furtunul este scos, apa se opreste automat. Racordul poate fi rotit si inclinat, previne indoirea furtunului si, prin urmare, asigura libertatea de miscare in timpul alimentarii cu apa. Priza de apa GARDENA are un filet exterior de 3/4".
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,21
Diametru (mm)19
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close