Electrovalva 1'' 9 V

Electrovalva 1'' 9 V

Pret
240 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 6 puncte

Electrovalva de irigare de 9 V GARDENA activeaza sistemul de control al irigarii dupa programarea cu programatorul GARDENA (nr. articol 1241-20) impreuna cu dispozitivul de control GARDENA (nr. articol 1250-20).

Electrovalva utilizeaza tehnologie electromagnetica economica de 9 V. Pentru pierdere minima de presiune in debitul de apa, geometria electrovalvei este optimizata. Daca este necesar, electrovalva poate fi deschisa sau inchisa manual, in orice moment.

Electrovalva de irigare de 9 V GARDENA are filet interior de 1".

In stoc
ID
01251-29
Detalii
Electrovalva de irigare de 9 V GARDENA activeaza sistemul de control al irigarii dupa programarea cu programatorul GARDENA (nr. articol 1241-20) impreuna cu dispozitivul de control GARDENA (nr. articol 1250-20). Electrovalva utilizeaza tehnologie electromagnetica economica de 9 V. Pentru pierdere minima de presiune in debitul de apa, geometria electrovalvei este optimizata. Daca este necesar, electrovalva poate fi deschisa sau inchisa manual, in orice moment. Electrovalva de irigare de 9 V GARDENA are filet interior de 1".
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,59
Diametru (mm)25
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close