Foarfeca de margini de gazon ACCU COMFORTCUT

Pret
399 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 9.98 puncte

Cu foarfecele de iarba cu acumulator ComfortCut GARDENA, puteti taia usor marginile de gazon, fara cabluri.

Dotat cu o lama cu o latime de 8 cm pentru iarba si pentru arbusti buxus, foarfecele este, de asemenea, potrivit pentru a da o forma arbustilor buxus.

Cu modelul Comfort, GARDENA confera o valoare speciala manevrarii placute. in functie de aplicatie, manerul Comfort poate fi inclinat si reglat optim la pozitia naturala a mainii.

Rotile integrate garanteaza o ghidare optima a foarfecelui, facilitand in mod semnificativ taierea marginilor de gazon.

Datorita bateriilor litiu-ion reincarcabile, de inalta performanta si usor de intretinut, este posibila efectuarea unei lucrari usoare si in forta.

Ecranul cu LED pentru nivelul de incarcare a bateriei ofera un control constant al timpului de actionare ramas si afiseaza intervalul de timp dupa care bateria trebuie reincarcata.

Lamele de calitate, care se pot schimba, sunt ascutite cu precizie si acoperite cu un strat neaderent.

Deoarece lamele pot fi schimbate fara unelte, acest lucru se poate face usor, rapid si sigur. In acest fel, foarfecele de iarba poate fi transformat rapid in foarfece pentru arbusti.

Foarfecele de iarba cu acumulator include un incarcator de baterie si o aparatoare de lama pentru o depozitare sigura.

Pentru taierea confortabila a marginilor de gazon fara sa va aplecati, se poate adauga foarfecelui un maner telescopic.

In stoc
ID
08893-20
Detalii

Foarfeca de gazon, cu acumulator, disponibila pe site-ul GARDENPEDIA, din gama ComfortCut GARDENA este unealta potrivita pentru o taiere facila, fara cabluri! Lama de 8cm este perfect proiectata pentru taierea ierbii si a arbustilor buxus! in functie de ceea ce doriti sa taiati, manerul poate fi optim inclinat si reglat la pozitia mainii. Rotile integrate permit taierea usoara a marginilor de gazon. Lamele sunt neaderente si pot fi schimbate cu usurinta. De asemenea, pentru un minim de efort si taierea impecabila a marginilor, foarfeca este echipata si cu un maner telescopic. si pentru ca lucrul in gradina sa fie placut, usor si confortabil, acest tip de foarfeca este echipat cu baterii reincarcabile, litiu-ion. De asemenea, ecranul cu LED permite afisarea timpului ramas de incarcare, precum si nivelul de incarcare al bateriei. Produsul include un incarcator pentru acumulatori, precum si o aparatoare de lama, pentru depozitarea sigura.

 

 

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,8
Putere (W)7,2 V
Capacitate acumulator1450 mAh
Timp de incarcare8 ore
Timp de functionare 90 min
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close