Foarfece de margini de gazon ACCU CLASICCUT Foarfece de margini de gazon ACCU CLASICCUT Foarfece de margini de gazon ACCU CLASICCUT Foarfece de margini de gazon ACCU CLASICCUT Foarfece de margini de gazon ACCU CLASICCUT

Foarfece de margini de gazon ACCU CLASICCUT

Pret
339 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 8.48 puncte

Cu foarfecele de iarba cu acumulator ClassicCut GARDENA, puteti taia confortabil, fara cabluri marginile de gazon.

Dotat cu o lama cu o latime de 8 cm pentru iarba si pentru arbusti buxus, foarfecele este, de asemenea, potrivit pentru a da o forma arbustilor buxus.

Datorita bateriilor litiu-ion reincarcabile, de inalta performanta si usor de intretinut, este posibila efectuarea unei lucrari usoare si in forta.

Ecranul cu LED pentru nivelul de incarcare a bateriei ofera o afisare constanta a timpului de actionare ramas si afiseaza intervalul de timp dupa care bateria trebuie reincarcata.

Datorita manerului ergonomic, foarfecele de iarba cu acumulator se potriveste bine in mana, iar performanta puternica atinge rezultate excelente de taiere.

Lamele de calitate, care se pot schimba, sunt ascutite cu precizie si acoperite cu un strat neaderent.

Deoarece lamele pot fi schimbate fara unelte, acest lucru se poate face usor, rapid si sigur. in acest fel, foarfecele de iarba poate fi transformat rapid in foarfece pentru arbusti.

Foarfecele de iarba cu acumulator include un incarcator de baterie si o aparatoare de lama pentru o depozitare sigura.

Pentru taierea confortabila a marginilor de gazon fara sa va aplecati, se poate adauga foarfecelui un maner telescopic.

In stoc
ID
08885-20
Detalii

Foarfeca de gard viu, cu acumulator, oferita de Gardenpedia este echipata cu o lama de 8cm latime destinata taierii arbustilor buxus si ierbii. Lamele sunt neaderente si pot fi schimbate cu usurinta. si pentru ca lucrul in gradina sa fie placut, usor si confortabil, acest tip de foarfeca este echipat cu baterii reincarcabile, litiu-ion. De asemenea, ecranul cu LED permite afisarea timpului ramas de incarcare, precum si nivelul de incarcare al bateriei. Produsul include un incarcator pentru acumulatori, precum si o aparatoare de lama, pentru depozitarea sigura. Pentru taierea confortabila a marginilor de gazon fara sa va aplecati, se poate adauga foarfecelui un maner telescopic. Lamele de calitate, care se pot schimba, sunt ascutite cu precizie si acoperite cu un strat neaderent.

Caracteristici
Caracteristici
Putere (W)3,6 V
Capacitate acumulator1450 mAh
Timp de incarcare6 ore
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close