Picurator 2 l/h final cu control presiune

Pret
31 RON
Pret per SET
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 0.78 puncte

Ca parte a sistemului de micropicurare Micro-Drip GARDENA, picuratorul de capat cu egalizare de presiune este adecvat pentru irigarea cu sisteme instalate pe suprafete inclinate sau pentru conductele cu de picurare mai lungi si poate fi utilizat pentru plante cu necesar similar de apa.

Se alimenteaza 2 l/h in mod consecvent, indiferent de presiune (0,5 - 4 bari). Datorita tehnologiei membranei/labirint, se garanteaza functionarea fiabila, pe termen lung.

Dupa oprire, picuratorul de capat se etanseaza automat. Pentru irigarea plantelor individuale, picuratorul de capat este atasat la capatul unei conducte de alimentare (3/16").

Cu ajutorul dispozitivului de instalare (nr. articol 8322-20), conducta de conectare de 13 mm (1/2") poate fi perforata, permitand montarea directa a picuratorului de capat.

Sunt incluse zece picuratoare de capat cu egalizare de presiune.

In stoc
ID
8310-29
Detalii
Ca parte a sistemului de micropicurare Micro-Drip GARDENA, picuratorul de capat cu egalizare de presiune este adecvat pentru irigarea cu sisteme instalate pe suprafete inclinate sau pentru conductele cu de picurare mai lungi si poate fi utilizat pentru plante cu necesar similar de apa. Se alimenteaza 2 l/h in mod consecvent, indiferent de presiune (0,5 - 4 bari). Datorita tehnologiei membranei/labirint, se garanteaza functionarea fiabila, pe termen lung. Dupa oprire, picuratorul de capat se etanseaza automat. Pentru irigarea plantelor individuale, picuratorul de capat este atasat la capatul unei conducte de alimentare (3/16"). Cu ajutorul dispozitivului de instalare (nr. articol 8322-20), conducta de conectare de 13 mm (1/2") poate fi perforata, permitand montarea directa a picuratorului de capat. Sunt incluse zece picuratoare de capat cu egalizare de presiune.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,04
MaterialPlastic
Tara de provenientaGermania
Componenta set livrare standard10 bucati
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close