Picurator 2 l/h intermediar cu control presiune

Pret
47 RON
Pret per SET
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 1.18 puncte

Ca parte a sistemului de micropicurare Micro-Drip GARDENA, picuratorul intermediar cu egalizare de presiune este ideal pentru irigarea straturilor mai scurte de plante cu necesar similar de apa.

Se alimenteaza 2 l/h in mod consecvent, indiferent de presiune (0,5 - 4 bari).

Datorita tehnologiei membranei/labirint, picuratorul se curata automat, garantand prin aceasta o functionare fiabila, pe termen lung. Dupa oprire, picuratorul intermediar se etanseaza automat.

Tehnologia de conectare patentata "Quick & Easy" permite instalarea deosebit de usoara la o conducta de alimentare de 4,6 mm (3/16").

Sunt incluse zece picuratoare si un capac.

In stoc
ID
8311-29
Detalii
Ca parte a sistemului de micropicurare Micro-Drip GARDENA, picuratorul intermediar cu egalizare de presiune este ideal pentru irigarea straturilor mai scurte de plante cu necesar similar de apa. Se alimenteaza 2 l/h in mod consecvent, indiferent de presiune (0,5 - 4 bari). Datorita tehnologiei membranei/labirint, picuratorul se curata automat, garantand prin aceasta o functionare fiabila, pe termen lung. Dupa oprire, picuratorul intermediar se etanseaza automat. Tehnologia de conectare patentata "Quick & Easy" permite instalarea deosebit de usoara la o conducta de alimentare de 4,6 mm (3/16"). Sunt incluse zece picuratoare si un capac.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,07
MaterialPlastic
Tara de provenientaGermania
Componenta set livrare standardContine: 10 bucati, 1 dop de capat.
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close