Picurator reglabil final, cu egalizarea presiunii

Pret
30 RON
Pret per SET
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 0.75 puncte

Ca parte a sistemului de micropicurare Micro-Drip GARDENA, picuratorul de capat reglabil, cu egalizare de presiune este ideal pentru irigarea precisa a plantelor individuale sau a straturilor mai lungi de plante cu necesitati de apa variate.

Cu ajutorul gradatiei de volum de pe capul de picurare, poate fi setata cantitatea necesara de apa. in acest mod, se poate alimenta o cantitate de apa intre 1 si 8 l/h.

Picuratorul de capat egalizeaza presiunea (1-4 bari), asigurand prin aceasta uniformitatea distribuirii apei, independent de presiunea acesteia.

Datorita tehnologiei de curatare automata membranei/labirint, se garanteaza functionarea fiabila, pe termen lung.

Pentru irigarea plantelor individuale, picuratorul de capat este atasat la capatul unei conducte de alimentare (3/16").

Cu ajutorul dispozitivului de instalare (nr. articol 8322-20), conducta de conectare de 13 mm (1/2") poate fi perforata, permitand montarea directa a picuratorului de capat.

Sunt incluse cinci picuratoare de capat.

In stoc
ID
8316-29
Detalii
Ca parte a sistemului de micropicurare Micro-Drip GARDENA, picuratorul de capat reglabil, cu egalizare de presiune este ideal pentru irigarea precisa a plantelor individuale sau a straturilor mai lungi de plante cu necesitati de apa variate. Cu ajutorul gradatiei de volum de pe capul de picurare, poate fi setata cantitatea necesara de apa. in acest mod, se poate alimenta o cantitate de apa intre 1 si 8 l/h. Picuratorul de capat egalizeaza presiunea (1-4 bari), asigurand prin aceasta uniformitatea distribuirii apei, independent de presiunea acesteia. Datorita tehnologiei de curatare automata membranei/labirint, se garanteaza functionarea fiabila, pe termen lung. Pentru irigarea plantelor individuale, picuratorul de capat este atasat la capatul unei conducte de alimentare (3/16"). Cu ajutorul dispozitivului de instalare (nr. articol 8322-20), conducta de conectare de 13 mm (1/2") poate fi perforata, permitand montarea directa a picuratorului de capat. Sunt incluse cinci picuratoare de capat.
Caracteristici
Caracteristici
MaterialPlastic
Tara de provenientaGermania
Componenta set livrare standardContine: 5 bucati
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close